B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. május 9., vasárnap

Ténykedek azért...

...igaz, hogy kb. 2 percenként váltom a helyem, felállok, megyek, majd újra leülök...de azért egy kis kreatívkodás belefér a napokba.
Ezeket az apróságokat a barátnőm kisfiának készitettük, aki most lett 6 éves. Az ő szülinapi bulijában voltunk tegnap, ami nagyon klassz volt. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Még készült egy kutyás bögre is, de azt elfelejtettem lefényképezni. A csomagban volt egy foglalkoztató füzetecske ( SK. nyomtatás:-))) 3 szög alakú ceruza nevesítve, hogy ha majd suliba kerül, ne keverje el...és egy ceruzatartó az iróasztalára.


Ez a két tányér a szomszédasszonyom kérésére készült. Ő vette az alapot és a testvére lányának a szülinapjára szerette volna. ( DE! Tegnap de. átadtam neki, és a kis menye még délután el is vitte, mert neki annyira megtetszett.:-))) Így csinálhatunk újakat. De legközelebb Ica majd átjön és nem én csinálom meg neki, hanem ő "szenved" meg vele.:-))) Nekem a napraforgós nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a másik. Azzal valahogy nem vagyok kibékülve. Olyan jó ötletnek tünt, hogy rakjunk bele kerámiafilccel pöttyöket...de aztán a végeredmény nem tetszik már....

4 darab papirzsepi tartó ajándékba készült. Nem lett elég és még egy 5.-et kellett tegnap este varrnom. Az is halálfejes lett, mert a barátnőmnek már varrtam egy halálfejes bugyineszit, és azt gondoltam, hogy akkor legyen összhang a táskájában...és legyen olyan a tartó is.:-))))














Ez az üveg tálacska szintén egy kedves ismerősnek készült. A fénykép nem a legjobb....mert élőben sokkal kedvesebb kis darab lett belőle.














És hát végül is hirtelen ennyi mindent tudok mutatni. Talán a jövő héten majd több minden is készül...terveim vannak és alkalmak is vannak. Most a héten annyira nem volt időm, mert itthon van "AZURAM". De sajnos hétfőn már megy is vissza....és egy hónapig megint csak SKYPE-n tartjuk a kapcsolatot.:-(((

3 megjegyzés:

Ildi írta...

Rengeteget alkotsz az "egyebek" mellett! Nagyon szépek! Neked ezek ilyen gyorsan mennek, vagy hosszabbak a nappalok, mint itt, délen? Ügyes vagy, gratula!!!:)

tipikos írta...

Kreatív-gyár! :o)))Szerintem arra tényleg hosszabbak a nappalok! Az üvegtányér tetszika legjobban! :o))

batorba írta...

Nem a nappalok hosszúak, hanem az éjszakák.:-))) Nappal csinálom az egyebeket...és éjjel a többit. Max. varrni tudok a kicsi mellett nyugiban.:-)))