B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. szeptember 16., csütörtök

Tiffany Andi pályázat 1.

Első dolog, amit elkészitek egy bögre....illetve nekünk már 4 bögre van, mert tavaly karácsonyra mindenkinek készítettem. Sok munka nincs vele, mert mindent készen vesz/vehet meg az ember...csak össze kell állítani.
- Kell hozzá egy sima üres bögre. nyitott szemmel járva nagyon kedvező áron lehet beszerezni őket...csak sajna nem mindig találunk, amikor éppen keresünk.
- És kellenek hozzá a 3D dekor matricák, amit eddig ezen a címen meg lehetett rendelni. Sajna most csak Webkatalógusként működik és a pestiek a kedvezményezettek, mert ők személyesen bemehetnek a boltba. ( Én anno ezeket akcióban 100,-ért vettem meg.)
És akkor a használati útmutató szerint a matricákat rá kell ragasztani a bögrére és a teljes száradás után ( ha jólc csinálta meg az ember :-))) ), akkor még mosogatógépben is lehet mosni.:-)Így néz ki készen...illetve így is kinézhet....:-))
A következő fotóval csak illusztrálni szeretném, hogy ilyen árban is lehet bögrét beszerezni...és nem hibás!!!!

Természetesen, ha az embernek bögréje van...és van még hozzá kerámia filce is...akkor még írni is lehet rá, vagy tovább díszíteni.:-))) De akkor utána ki kell égetni a sütőben, ami azt jelenti, hogy csak az írás után lehet felrakni a matricát....vagy nem rakunk rá matricát.:-)))

Nincsenek megjegyzések: