B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. november 21., vasárnap

Na mit kaptam??:*-)))

Tegnap hazaérkezett a "ZURAM"...és kaptam a szokásos sárga rózsa (helyett) most fehéret.:-))) ( Bocsika az asztali káoszért...de nem volt kedvem elpakolni.:-(((

És kaptam ezt a kis csomagocskát......:-))) Van amúgy az a müa-ra feltekert valami cérna...amit nem tom mire kell hasznéálni. A többivel feltalálom magam!:-)))

9 megjegyzés:

Ili írta...

De kedves " ZURAD " van!!!!!
Nagyon szépeket hozott neked!!!!

Kaccat írta...

Milyen kedves Zurad van :D
azok tűző cérnák, szerintem a dobozra rá van írva, gomblyukhoz, és farmerokhoz javasolják azt hiszem (hogy melyiket melyikhez, nem tudom most). De kézi varráshoz találták ki.
Csak azért vagyok ilyen "okos" mert én is többször fogdostam ezt a szettet :D csak amikor rájöttem, hogy kézzel kellene varrnom, akkor úgy döntöttem, hogy soha nem fog elfogyni :D:D:D:D:D így pedig gazdaságtalan lenne :D

tipikos írta...

Húha! Én is örülnék egy ilyen ajándéknak.

Bodnár Gréti írta...

Én is imádom a rózsát :D

csipkerózsika írta...

Ó micsoda rózsák!Alkalom,vagy "csak" mert szeret?:))

batorba írta...

" csak " mert szeret és hazajött. Mer tamúgy most pont ma neki van szülinapja...tehát az is lehetne az alkalmom...D: Majdnem mindig hoz valami virágot. Általában sárga rózsa szokott lenni...most fehér lett.:-)))

Karesz írta...

Rendes pasi a Te "Zurad", tudd meg! (tudod!)
De tudja Ő is, mitől döglik a légy! :-)))
Előrelátón tervezve, rozsszínűvé változtatja maga körül a világot! Ajjaj! Khmmm...én, na szóval, de persze csak én...én jobban odafigyelnék.
Ne kérdezd:-Miért?
P.S.
Ezt csak úgy, hülyeségből mondom, ne aggódj! Szeret a bácsi! :-)))))))

batorba írta...

Karesz!!!!:-))) Ő nekem majdnem mindig hoz rózsát!!!! Különben meg nem aggódok, mert hozzánk jön haza!:-)))Amit nem tudok, az meg nem fáj....:-))) Vagy mi??:-))))

Ui.: Értem én a viccet!...csak nem szeretem.:-))))Szoktam mondani kis diákocskáimnak is..:-)))

AMÚGY MOST NAGYON RÖHÖGÖK!:D

Karesz írta...

Akkor jóóó!!!
És akkor figyeld csak meg! -" Ő nekem majdnem mindig..." és akkor hoppá!
Tudod, erről nekem az jut eszembe, mikor a magányos hím kanári énekel, hogy dalától zeng a környék. Célja, hogy valami jó csaj felfigyeljen rá. Ha beraknak melléje egy nőt is a kalitkába, a hímnek esze ágában sincs többé trillázni! Miért törné továbbá magát?

Igen, és most már láthatod! Nekem is van olyan, hogy szakmai ártalom, és én is nyaggatok másokat miatta, vele, általa, stb.
:-))))