B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. január 2., vasárnap

Még, még...Áldás! :-))

Valahogy most nálam divatba jött a Házi Áldás. Szeretem is csinálni, meg szerintem mutatós kis ajándék akárkinek. Az első Áldást egy régi diákocskámnak készitettem, aki itthon van most Angliából...és remélem majd eljön hozzám a napokban. Nagyon várom...és igérkezett. De tudom, milyen, amikor az ember csak pár napra érkezik haza...azt sem tudja, hová menjen és mit csináljon, abban a kis időben. A gombokat a jó múltkoriban kaptam..és ugyan azóta már nekem is meg van ez a formám és hozzá a gyurma...még nem foglalkoztam vele. De mindenképpen fogok késziteni, mert nagyon mutatós...(szerintem.

Ezt a másikat pedig a méteráru boltos Ancikának készitettem. Még karácsony előtt voltam nála - anyukámnak vásárlási utalványt rendeltem neki - és akkor kaptam tőle karácsonyi ajándékot. Egy könyvet és egy apró csomagot. Totál le voltam döbbenve..és felkészületlenül ért. Akkor már nem is volt időm neki semmit késziteni...de most pótoltam. Kedden be is viszem neki. Még a kolléganójének nem tudom mit készitek, mert ő maga nagyon tud varrni...bár Ancika is varr.....Na majd még kitalálom.:-)))

5 megjegyzés:

Ida13 írta...

Mifelénk is lehetnének ilyen méterárusok! :)
Kedves ajándék lesz ez neki biztosan.

Kaccat írta...

Nagyon klasszak! A másodiknak nagyon tetszik, hogy nem a szokásos házi áldást tetted rá!
(Látom, azért te is variáltál a fejlécen :D)

batorba írta...

Evita! Nekem a 2. szövege jobban tetszik!!!! De az elsőt ismeri mindenki! A fejlécen meg a azért változtattam, mert a másik blogomon már megtettem...és kedvet kaptam Tőled.:-)))

Agnes. írta...

Szia Csilla!

Nekem a konyhaban van egy, amit ugy vettem.Egyszer le fogom forditani es posztolom:)
Nagyon tetszik a Tied is, nagyon meghato ajandek .

batorba írta...

Ágnes! Nekem is tetszik.:-))Úgy gondoltam, hogy a kislány Angliában biztosan örül majd ennek a pár magyar szónak. A méterárus Ancika meg ilyet nem varr magának (szerintem).
Hozzá kell tenni, hogy nekem még nincs. Mindig elajándékozom!:-))) De majd idővel nekem is készül. Most megint varrok egyet a barátnőmnek, aki elég beteg. Folyamatosan jár kemoterápiára....Neki a második szöveget fogom felrakni.:-))