B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. január 20., csütörtök

Szarvasló...vagy mi is...:-)))

Karácsonyra készitettem a két unokaöcsémnek a szarvasfejet. Nagyon örültek neki...még nem néztem, hogy kirakták-e az igazi trófeák közé.:-))))Mellé kaptak persze vadászos könyvet is ( Magyarország leghiresebb vadászösvényei...vagy valami ilyesmi volt a cím.:-)))

És akkor 3 szarvasfejet szabtam ki, de a 3. sorsát nem mutattam meg. Karácsonyra ugyan nem is lett kész...csak két ünnep között a kisasszonynak - mármint Boginak - varrtam egy "lovat"...de szarvas a feje és a füle. Máááá megint "selejt" maradt a családban. :-))) Ti. ugyanúgy varrtam fel a fülét, mint a szarvasnak...na és a lóé azonban kicsit másképpen áll. De a kiscsaj nagyon örül neki. Még a múltkori óvodai látogatásra is elvitte, hogy megcsodálják a gyerekek.:-)))Igazi szerepjátékra ösztökélő "szarvasló" lett belőle...

Nem túl jó a kép,mert ránk esteledett valamelyiknap, mikor fényképeztem...és rákapcsoltam az éjszakai fotózásra...ilyen lett.A lényeget látni..:-)


Ui. : Nézzétek csak, mi búvik meg a karácsonyfánk alatt??? Az "újonnan" - már vagy 2,5 hónapja - utcáról mentett kiscica, aki kék szemű, fehér szőrű és nem süket.:-))))

4 megjegyzés:

Éva blogja :) írta...

Aranyos a "szarvasló" és Bogi is. Nálatok még mindig karácsony van?

batorba írta...

Ja,ja. Én nagyon szeretem a karácsonyt...és a fát is. A fánk nem hullik, és még megtartom egy darabig.:-))Olyan hangulatos, pláne este!:-)))

Heni írta...

Még nekünk is megvan a fánk, én is nagyon szeretem. Ilyen szép lovunk sajnos nincs hozzá. :-)

latinka írta...

Nézz be hozzám,légy szíves:)