B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. január 17., hétfő

Valentinos filigránok

...KÉSZEN vannak a Barbara lányomék osztályába. Nm akartam nagyon szives cuccot...ezért a választásom arra esett, hogy kis állatkákat PÁRban vagdosok és késelek ki. belamináltam őket, de most a szkennelésnél raktam egy bordó kartont a hátuk mögé...mert nem lehetett látni.
Kapnak mellé még egy piros terítőt ( már beszegtem, csak vasalni kell) és még egy kosárkát csinálok nekik az asztalra. A piros virágot már megvettem a kosárhoz. Majd még azt is megmutatom.:-)





És készült egy, amin még vacilálok, hogy belefér-e az ő kategóriájukba...vagy még csináljak egy madárkásat helyette...ezt meg tartsam meg magamnak???:-)) Segítsetek!!!!!

6 megjegyzés:

latinka írta...

Aranyosak!
Az utolsón pedig ne gondolkodj! Nem ismered ezt a korosztályt? Nagyon is visszafogott kis kép:))

latinka írta...

Volt egyszer egy jó kis sztorim az osztályban: ügyeletes voltam,és egy párocskát ketté választottam és volt hozzájuk néhány szavam. A következő szünetben odajött egy kislány az osztályból és a következőt kérdezte: "Tanárnő,miért tetszett lecseszni ...?"a nevére már nem emlékszem.

Csipkerózsika írta...

Egyetértek latinkával,nem lesznek álmatlan éjszakáik kép miatt az tuti..:))Nagyon ügyesen elkészítetted őket,mivel vágod ki?:)

batorba írta...

Latinka! Ez jó szori volt, de rültem rajta eggyet.:-)))Amúgy nem a kép témája miatt nem tudom, hogy jó-e??!! hanem inkább a stilus más, mint a többinél...
Csipkerózsika! van egy kis sniccer, amit még anno direkt filigránokhoz vettem. Olyan, mint egy ceruca és jó fogás van rajta. Most mondjuk pengét is cseréltem benn. mert tépte az előző a papirt.
Sablonnal nem egy nagy meló megcsinálni.:-))Kicsit pepecs ugyan, de nem jobban, mint esetleg más!:-)

Szegusz írta...

De ügyes vagy!!!! Szuper lesz!!
A lovacskásnak Zsuzsó is nagyon örülne! Elküldenéd a mintát? :))

nana írta...

Lehet, hogy en vagyok a 80.?
Szovalen a feketefeherre szavazok, mert mindenkornak, megfelel, es mindenhez passzol az egyszeru szinei miatt!