B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. május 14., szombat

"Vadászasszonynak" táska

Anyósom, mint vérbeli vadászfeleség kapta ezt a táskát tőlünk anyáknapjára. A késlekedésemnek az oka, nagyon prózai...elfeljtettem lefényképezni. Peti ugyan lefényképezte, de eltartott egy ideig míg a telefonjáról letöltötte a gépére, majd hazaküldte nekem Skype-n.:-)))
A táska mementója amúgy az volt, hogy ezt a viaszkos vásznat megláttam és rögtön a mamára gondoltam. Meg is vettem..és lett belőle kettő piacos jó kis erős táska. Füleit is megerősítettem redőnyzsinórral és a bélése fehár lepedőanyag belülről zsebekkel...hogy tudja hová rakni a pénztárcáját is. Ebbe azt hiszem 10 kg. krumpli is elfér.:-))..de 5 biztosan.:-)))


És persze készitettem a mamának egy Házi áldát is.:-))

És megkapta még természetesen a virágot is mellé...a szokásos óriás begóniát. Anyukámnak most nem varrtam/csináltam semmi ilyet. Neki mindezek már meg vannak.:-)))

6 megjegyzés:

Monica írta...

Ez a szatyor nagyon klassz lett!!!
Hogy tudtad a viaszos vásznat összevarrni a bélésanyaggal??? Rendesen, géppel? Nem volt nehéz?
Esetleg valami jó tanács hozzá?
Nagyon jó ötletnek tartom, de félek belevágni.

georgina írta...

Nekem is nagyon tetszik,nagyon ügyes vagy!

Nagymamis írta...

Gondolom tetszett az anyósodnak nagyon! Ügyes vagy!

batorba írta...

Monica! Nem kell félni tőle, mert a gép ugyanúgy "viszi", mint a rendes anyagot. Annyi csak, hogy nem kell cifrázni rajta a tűzést, mert azt nem viseli el a visazkos vászon.:-))) A táskát én a Licércke leírása alapján készitettem (-mint mindig), a Rita varrószakköréből.:-)))Úgyanúgy csináltam, mintha egy normál vászontáskát készitettem volna.
Viaszkos vászonnal nekem jó tapasztalataim vannak. Már barátnőmnek is készitettem "elhasznált" teritő" jó részeiből piacos táskát. Meg a kicsinyeinknek ovis táskát. Ami egyszerüen csak lemmosható kivülről és nem kell mindig mosni.:-)))
Anyósom meg amúgy nagyon örült a tatyónak...hál Istennek eltaláltam.:-*)))

Tiffanylda írta...

Nagyon jó ötlet, piacoló anyósoknak, anyukáknak! Gondolom, hogy örült neki Anyósod!
Lehet, hogy én is varrok magamnak egyszer... Bár, Rita szakkörében varrt almás szatyim nagyon bírja magát, jó erős és rengeteg cucc fér bele!

Ládikó írta...

Régen nem jártam az oldaladon, nagyon sok szépséget készítettél, öröm nézni, Gratulálok. :)