B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. július 3., vasárnap

Jöttem...és adok-kapok

Kedves lányok! Nagyon szépen köszönöm a díjakat mindenkinek. Azt hiszem egyelőre megtartom magamnak. Éppen tegnap jöttünk haza a nyaralásból és ez nagyon jól esett nekem. Most viszont még szedegetem össze a gondolataimat és terelgetem magamat a dolgos hétköznapok felé.:-))))

Mielőtt elmentünk azonban kaptam én is ajándékot a Latinka ajándékláncában és el is küldtem az elutazásunk előtt az én páromnak is.

Dudittól ezt a neszit kaptam, ami egyrészt nagyon tetszett, másrészt rögtön fel is avattam és megjárta velem Horváth országot is. Ebben vittem el a kis horgolni valómat.:-))) (Valamit vinnem kellett magammal, hogy "kreativkodjak"...és a horgolásra esett a választásom. Igazábl nem tudok, de olyan elütöm az időmet tevékenységnek nagyon is jó! Majd mutatom, miket csináltam. Jók lesznek majd díszítő elemnek egy két kreációmhoz.:-)))
A LAtinka ajándékláncában én is útnak indítottam az én varromanyaimát Blichte-nek, aki egy kis csúszással meg is kapta. Na most itt kicsit bajban vagyok, mert én azt hittem, hogy lefényképeztem teljes egészében készen a csomit....de nem is..:-(( Nagy kapkodás volt itt az utolsó napokban. Szóval két különböző fényképen úgy nagyjából meg van, hogy mit is küldtem neki. ( A kis tolltartó-neszi-akármiról még itt hiányzott egy nagygomb....az már nem került rá, mikor fényképeztem..:-(( )
Az ékszer alkatrészeket meg felragasztottam egy kartonra....és lám most azt sem tudom megmutatni.:-((( Nem is tudom, hol járt az eszem...:-)))
És mielőtt elmentünk az én két lánykám is kapott egy kis apróságot. Illetve Barbarának még a két másik barátnője is kapott egy -egy gyűrűt. Ez csak olyan egyszerű millefiori gyűrű...de szerintem klassz lett..

7 megjegyzés:

H. Mária írta...

:)

Madarász Éva írta...

Szépek!!

Napsugárkisasszony írta...

Szerintem is klasszak lettek!:)

Rita írta...

Micsoda gazdag csomit ragtál össze!!!! Irigykedem..... :-))

Blithe írta...

Itt is nagyon-nagyon szépen köszönöm a csomagot :) !!! -> ha nem gond, a képeket elloptam, mert nekem sajna nem volt fényképezőm :S ...

Tiffanylda írta...

Mennyi adás-kapás, horgolás, nyaralás!!!:DDD Követni sem tudom!... Klasszak a cuccok mind, oda-vissza!!!

Cinella írta...

Várlak én is egy kis játékra, ha van kedved hozzá, és már "kipihented" a nyaralást! :-)