B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. január 1., vasárnap

Újévi gasztro "kilengésünk" és más apróság.:-)

Nem tudom miért, de a következő 3 kép, csak ilyen silány minúség lett.:-((( A lényeg, hogy még szilveszter előtt elmentünk babát látogatni. A kicsi fiú éppen két hónapos. Apuci kapott egy üveg pezsgőt, anyucinak egy édesség csomagot raktam össze. A kicsike ,meg kapott egy pelenka tortát. Isten bizony nem fekete a szalag, hanem sötétkék...de nem volt itthon más fiús szinem. A lényeg, hogy örültek mindennek.

Itt már Bogi is bekapcsolódott a fotózásba...és nem értem mitől lettek ilyen bénák a fényképek?:-((
Aztán a következő képek a gasztro "kilengésünk" ékes bizonyitékai.:-)) Kedves párom kitalálta, hogy az idén szeretne felkimélni és rendeljünk hidegtálakat. Ez kedves gesztus lett volna, de olyan horribilis összegekért kinálnak 1-1 ilyen tálat, hogy én meg felajánlottam, hogy szánjuk rá 1 tálnak az összegét, vásároljunk be...és csinálok többet.

Olyan jól sikerült az akció, hogy anyunak is csináltunk egy tálat!
Magunknak csináltam két ilyen tálat:
És ezt a két tálca húsos hidegtálat már a férjem készitette. Sajnos a fotókat is ő csinálta....ezt csak azért mondom, mert a Bogi festékes asztalára tettük ki húlni őket...és ő ott kapta le.


Na de nem ez számit! Hanem hogy kicsivel több, mint fele áráért -egy  megvásárolható hidegtálnak - vásároltunk alapanyagot...és kihoztunk belőle 4 tálca "hidegtálat" + egy nagy tányérosat...és még maradt is alapanyag bőven.:-)))

Persze munka volt vele bőven, de pl. én úgy csináltam, hogy 30-án elkészitettem az alapanyagok nagy részét, majd 31-re maradt a kreativ munka vele...azaz összerakni a tálakat. Férjem olyan serényen segitett, mintha fizettem volna neki érte.:-))) Jó volt így dolgozni a konyhában.:-)

És persze a siker sem maradt el, akik jártak nálhnk, mind dicsérték a kettősünket és az alkotásainkat.:-)))

Azt hiszem majd szánok rá időt és leirom a recepteket is ide, meg összeszedem a hozzávalókat meg ilyesmi...hogy legközelebb ne kelljen keresgélnem a neten, hanem rögtön itt legyen nekem.:-)

2 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Nagyon jókat, gusztákat "akcióztatok" és a képek sem rosszak, mindent látni, amit kell!:)

batorba írta...

Köszi Ildi! Majd szánok rá időt és leirom a "recepteket". Mind egyszerü, csak jó, ha egy helyen van és nem kell még egyszer kaparászni utána. Szerintem nem először csináltunk ilyet.:-))