B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. február 8., szerda

Farsangra készülünk...+ januári szülinapos ajándék

Hát....kicsi lányom bebonyolította az életem kicsit.:-)) Kaptunk Ritától egy egyszerű és csini fehér balett ruhát, kis muszlin szoknyácskával. És mivel az oviban most a "Cirkusz" a téma, arra gondoltunk, hogy kötéltáncosnak ez egy remek ( anyukának meg egy egyszerű ) ötlet. Azonban ez másképpen alakult, mert az oviban a nővérem ( ö az óvónénije ) Praktika magazinját lapozgatták a lányocskák...és kitalálták, hogy ők "Műlovarnős" jelmezt szeretnének. ( 2 nagyobb lányka és az én kicsi Bogikám.) Hiába próbáltam terelgetni a gondolatait ide-oda...esetleg a Prakltikában található bohóclányra...nem jött össze. Ezt szeretné Bogi.
Egyik nap - nagy ráérésünkbe, meg mennünk kellett vele a börgyógyászatra ( atópiás dermatitisze van...:-(((( )- a doktornéni után elmentünk a boltba és közösen kiválasztottuk a pink anyagot, meg tüllt...vettünk harisnyát...stb. Nagy volt a boldogsága!!! Aztán hozzáfogtam és varrtam neki egy pörgös szoknyát, alá egy tüll szoknyát és egy bolerót. ( A boleróra kicsit büszke vagyok, mert magamtól kreáltam a szabásmintát is és elég jól sikerült.  Persze, ha legközelebb megcsinálom ezeket egy kevésbé csúszós és vastagabb anyagból, akkor már tudom, mit csinálok másképpen.:-)))

Most itt állunk félig készen. De már fel kellett vennie.:-))))
Kezébe adtam a tavalyi lovacskát, de azt még össze kell kinlódnom. Nem tudom, hogyan fogja elviselni magán a dobozt...Na majd meglátjuk!:-))) Nem ezt mondta a vak is???:-))))

Aztán összeraktam neki a sajtos dobozból a kalapot is. Elég vékony az angya és látni az írást...de én már nem szedem szét. A virágot nem én csináltam...találtam.....300 Ft*-ért.
Igy néz ki....felülről. Ez csat és hajgumi és bross is egyben. Elég praktikus...de én a kicsi fején mikor megláttam...olyan roma rózsának neveztem el magmban, mert rájuk jellemző az ilyen. Na de Farsangkor lehet ilyen is.:-))))
Ja és akkor itt az ajándékom a Január 18-i Ildikónak is a Rita játékában. Sikerül lopnom a képet a blogjáról, mert akkor meg megcsúsztam az idöben és azért nem fényképeztem.:-))))
Majd mutogatok még...:-)))

5 megjegyzés:

Kaccat írta...

nagyon csinos lesz a kis műlovarnő! :D
Ügyes vagy, ezekhez a farsangokhoz kell igazán kreatívnak lenni :-)
Mancikáknak is pénteken lesz a bölcsiben a farsang, bár ők még nem öltöznek be, de kíváncsi leszek mit szólnak hozzá :D

tipikos írta...

Nagyon ügyes vagy! :DD Mi egyszerűbb jelmezt "választottunk", krampusz lesz a kiskrapek. csak farkat, és köpenyt kellett varrni.

batorba írta...

Kedves Kaccat és Tipikos! köszönöm a dícséretet, de ugye még nem vagyok készen...csak félig. Még a dobozos ló rám vár....csak még keresem a megfelelö dobozt!!!!:-))))

És a p9rgös szoknyával csak azért kínlódtam, mert arra gondoltam, hogy majd szép fekete anyagból is megvarrom neki ezt az ovis ünnepségekre, és a boleróval meg olyan sikerélményem lett, hogy azt is hozzávarrom még. Szerintem szebb lesz, majd eg ymásik anyagból. Ez csak olyan bélés selyem....:-))))

És ahogyan irtam is, én is egyszerübbet akartam...:-))))

Tiffanylda írta...

Szuper anyuci vagy!!!:) Nagyon kézműves, kézügyes!
Nálunk műkorcsolyázó, takarítónő, csontváz lesz a fiúknál..., az eddigi ismereteim szerint, de percenként változik. Szerencsére holnapig kell csak várnunk, hogy kiderüljön, ui. délután lesz a farsang!:)))

batorba írta...

Kedves Ildi!

Köszönöm! :-))

Nálunk meg csúszik a farsang márciusra.:-(( nem fűtik most a sulit....Ami nem is lenne olyan nagyon rossz dolog, de márc. 12-re van kiírva Boginak az orrmandula műtét és már márc. elejétől nem járunk oviba a kivizsgálások stb. miatt. Lehet szegénykém le is marad róla???:-(((( Még nem tudom....