B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. február 12., vasárnap

Páromnak és persze kaptunk is ...:-)))

A férjemnek készitettem megint valamit, amit elvihet magával a messzi "hazába".:-))) - Valentin napra. Mert azt ugye már nem együtt "üljük" meg itthon, mert ma visszament. Nincs jó kedvem.:-(( De gondolom átérzi, aki ugyanebben a helyzetben van.:-(

Nem lett valami nagyon szép a párna...sajnos az elképzelés jobb volt, mint a kivitelezés. Azt hiszem az anyag ismeretem egyenlő a nullával és a varrógépem is megviccelt kicsit...nem úgy és azt varrta és kihagyta a szálakat. Azt gondolom én voltam a hibás, mert a gépem király és ritkán csinál ilyet.

De nem keseredem el...nem varrok másnak pénzért, csak maguinknak örömködésre...és azt gondolom a gesztus szép lett. A család egy párnán, a legkisebbünk legelső fotójával együtt. Díszítheti a német szobát...:-))) És ráhajthatja Peti is a fejét.:-)))


  Ezeket a gyűrűket pedig a legjobb barátnőmtől kaptuk, amikor betoppantunk hozzá. Nagyon rég nem találkoztunk személyesen, csak telcsin beszéltünk...és nagyon örültünk a gyűrűknek. A Bogi kapta a rózsaszínt, én a fehér feketét és Barby a fekete fehéret. Nekem ehhez nem lenne türelmem....:-((( Minösit??:-)))


7 megjegyzés:

Agnes. írta...

Kedves Csilla:))

Nagyon szep a csaladod, nagyon jo ilyet latni!Csak gratulalni tudok!A parna eppen attol szep, amilyen hibakat talasz rajta.Ha sutok valamit szoktam keseredni, hogy nem tokeletesen egyformak:)de a legfinomabb megis.
A nagylany mar kesz holgy, a kicsi tunderi:)Te meg sugarzol!!
Nem konnyu biztosan, de ileyn szep csaladert erdemes vallalni dolgokat.A legszebbeket kivanom Nektek, es tovabbi jo egszseget, oromet az uj kis jovevenyhez:))

puszillak szeretettel!

Rita írta...

Te Barbara tiszta nagylány a fotón, jóval idősebbnek néz ki mint amennyi, vigyázz rá!!!!!!
Bogi baba szerkója meg ismerős :-) valahonnan:-)

batorba írta...

Kedves Ágnes!

köszönöm a kommentedet, sokat számit, ha irsz.:-)))) Igen a családért vállalunk a párommal mindent...azt hiszem megéri. Csak ilyenkor, mikor visszamegy, akkor vagyok két napig egy kicsit magam alatt. Aztán belerázódom abba, hogy magunk vagyunk és ezt nekünk meg kell csinálni. És meg is csinálunk mindent! Haladunk előre. Csak előre!!!!:-)))

A kép meg szerintünk is nagyon jó lett!!! Nagy csaj már nagy, kis csaj meg most kis dacos ( mint a mamája!:-)))) ...de érről majd írok a másik még nem kész blogomban - "A kiskamasz, a kis dacos, a kisbaba meg én.:-))))"

Kellems hétvégét kivánok nektek is!

Cs.

batorba írta...

Kedves Rita!

Nem csoda, hogy ismerősek Neked a ruhák!:-))) Tudod, Tőled kapjuk...és persze nagy örömmel használjuk is. Napi szinten emlegetjük a neveteket, mert minden napra jut egy ruci, ami Ritától és Sophie-tól van!:-))))

Barbarára amúgy vigyázunk is, de ügyes kislány és nem kell rá vigyázni. Késón érik....majd előjön idővel...most mással foglalkozik még.:-))) Ha esetleg pasikra gondoltál volna.:-))))

Beszélünk majd???

Puszi!

Cs.

Rita írta...

Van vezetékes telóm :-))))
Úgy két napja :-)

batorba írta...

Rita! mesosztod velem a telcsiszámod??? Olyan régen beszéltünk már!!!:-)))

Amúgy én is kicsit magam alatt vagyok...támogassuk egymást!!!:-))))

Aranka írta...

Milyen jók ezek a gyűrűk. Tetszik a képes szív. gyere velem játszani a blogomba : )