B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. február 15., szerda

Mág egy párnácska

Barbara barátnőjének szülinapja volt. Ezt találta ki Barbara.:-) Ö tervezte és színezte textil filccel a betűket. Ö tömte ki szivaccsal És még a gombokat is ö kinlódta fel...bár erősen dünnyögött közben és persze csak a felét varrta fel a betervezettnek.:-))). Én csak megvarrtam. Amit sajnálok, hogy a fényképe alá nem raktam semmit és kicsit áttetszik a párnán az anyag mintája. De sajna itt a környéken nem tudok két oldalú bevasalhatót szerezni...az egyoldalúnak meg nem láttam értelmét. Pedig lehet jobban jártam volna. Na mindegy. Barbarának és az ünnepeltnek tetszett:-))

3 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Nekem is tetszik! Én is próbáltam már fényképet textilre átvinni, de később lepörgött.......lehet, hogy nem jól csináltam!

batorba írta...

Kedves Nagymamis. Ez ilyen nyomtatható textil, A4-es méretben lehet kapni. Jó a tapasztalatom vele, mert megmarad. Bár azok a tárgyak, amiket ezzel készitek, nem sokszor kerülnek mosógépbe. Most akarom kipróbálni Boginak egy fehér pólón is. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz!:-))

Kaccat írta...

Nagyon jó lett!
A ragasztós vetex csak ragasztós, attól még átlátszana, csak könnyebb vele applikálni, a közbélés (főleg az erősebb, szövött már adott volna neki valami hátteret, a vastagabbon valószínűleg nem látszana át, vagy kevésbé :-), persze így is jó, nem zavaró :-) )
Egyébként nagyon jó ez a csíkos anyag!