B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. április 7., szombat

Dekorációs húsvéti elökészületeket befejeztük.:-))) - Kellemes húsvéti ünnepeket!

Mivel Boglárka még mindig itthon "leledzik"...minden napra kell valami kreatív elfoglaltság is. Ezek közül az egyik a kinti ecetfa ( szegény már nagyon ramaty állapotban van, mert a kerítés építésekor is lemetszették a felét) átalakítása tojásfának. Vágtunk össze papírokat és volt még egy pár darab müa. tojásunk ( a többit évek alatt lelopták a fánkról.:-(( ) és ezeket akasztgattuk és kötögettük fel. Az alkotó pózol a fa mellett.:-)))
Aztán a terasz asztalára is készítettünk egy kicsi tojásfát.
Közben kihordtuk a virágok egy részét a teraszra, így már elég tavaszias az is.
Készítettem még egy kosár csirkét is, mert NE vessetek meg érte...a textil tojásokat azért ,néha sajnálom. Mármint a családtagjainknak készítettem és nekik szánom...de mindig akad egy két baráti locsoló, aki a feleségével jön...és hát a lányok-asszonyok körében nagyon nagy sikere van-volt  mindig a tojásoknak. És a végén mindig arra kellett rájönnöm, hogy nekünk már megint csak a fényképek maradtak meg a tojásokról.:-( Most a lányok asszonyok csirkét fognak kapni, és megmutatom nekik, hogyan kell csinálni a hungarocell tojást....:-)))
Ezt a nyuszit meg Bogika kapta az oviban a locsoláskor.:-)) Azért rakom fel, mert ugyan lehet nem látni ( mert nem tudok fotózni), de nagyon aprólékos munka! ÉS EBBŐL AZ EGYIK SZÜLŐ 30 darabot készített!!!!!!!!
És ilyen lett a húsvéti asztalunk, természetesen még sonka és saláta nélkül....sok édességgel. Amiket azonban le kellett szedni az asztalról, mert a lányok elkezdték lecsipegetni az apró tojásokat. Megrettenve a következményektől - hogy nem marad húsvét hétfőre....- inkább leszedtük őket.:-)))
És ezzel a képpel kívánok mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!
Ui.: Másfajta ünneplés is volt közben.Boglárka 5-én lett 4 éves. Íme néhány kép a szülinaposról. Nagyon örült a "tortának"...bár ez egy elótorta ( 6 db sütiből raktam össze), mert mai napon fog kapni egy Barby-s tortát,, az unokaöcsém menyasszonyától.:-)))

Szorgalmasan megterítette az asztalt is - természetesen hercegnős terítékkel.:-)
És vigyorgott mint a tejbetök. Boldog szülinapot kicsike!!!!!:-)))

5 megjegyzés:

Jutka írta...

Sok boldog szülinapot Boglárka!
Nektek is kellemes húsvétot!
Nagyon ügyes vagy, szép tojásokat és csibéket készítettél az ünnepi asztal is pazar.

batorba írta...

Kedves Jutka!

Köszönjük a dicséretet! Mi lányos ház révén:-)) mindig készülünk az ünnepre. Még ha a locsolók száma már nem is a régi! Neked is kellemes húsvéti ünnepet kívánunk!:-))

Szegusz írta...

Utólag is boldog szülinapot a "kicsinek"! Mááár ennnnyiiiii? Most született... :)
Nagyon szép minden, de Te mikor pihensz? Nem lesz sok? :)

batorba írta...

Timi!

Köszönjük a gratulációt!!!Én is azt gondolom, hogy már ennyi, és már "nagylány"??:-))) Ezt ö mondja mindig.:-))

Remélem nem lesz sok a munka, de az az igazság, hogy pihenek én azért. De ennél kevesebb nem megy, akkor meg bedagadna a lábam.:-))))

Kellemes Húsvéti ünnepeket Nektek is!

Marianna Pasztor írta...

Boldog szülinapot Boglárka!