B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. május 16., szerda

Születési értesítö

Ahogyan irta is már, nem akartam elkapkodni az értesitöket. Ugyanis anno Boglárka születésekor éppen készen lettem pénteken velük, és másnap reggel már mentünk is a kórházba és megszületett Bogi. Ebböl kiindulva egy olyan értesitöt választottam, amit tudtam apránként elkésziteni, majdnem összerakni, de mégsem lett készen idö elött.:-)))

Több "napos" munka volt. Elöször elkészitettem a kis képeket. Kétféle technikát felhasználva: egyszer adott volt a konturmatrica, egyszer pedig a hölégfúfóval készitettem rajtokat és irásokat.
 Illetve már elöre kinyomtattam a képeslapokat, csak hajtogatni kellett.
Ezeket mind vittem magammal a kórházba és akik meglátogattak ott benn, azok már kézhez kaphatták az értesítőket.:-))))

Aztán itthon most jutottam odáig, hogy véglegesen befejeztem - azaz felragasztottam őket, és a mai postával küldöm a rokonoknak és barátoknak a kész képeslapokat. Mind majdnem egyforma, de mégis más....:-))))





5 megjegyzés:

krealady írta...

Hú, aztamindenit! Nem semmi, milyen türelmed van! Nagyon tetszenek ezek a kis lapok! De mi ez a hőlégfúvós technika???

batorba írta...

Lehet rosszul irtam: szóval ez az embossing vagy domborítás.:-)))

Van egy speciális tinta (nyomdázáshoz )vagy filctoll, amivel rajzolok és nehezebben szárad, mint a többi. Erre szórok ilyen speckós domborítóport és hőlégfúvóval megmelegítem, és a port kidomborodik a képeslapon.:-))

krealady írta...

Tetszik! Bár én lehet, hogy nem állnék neki, mert picit macerásnak tűnik. De a végeredmény önmagáért beszél! Ügyes vagy nagyon! - ebben is:)

batorba írta...

Köszönöm szépen! A gyerekekért mindent!!!! :-)) De amúgy meg élveztem!:-))

katha írta...

hát én sárgulok mindig ha hozzád látogatok :) most is!! :) félelmetes türelmed van és örökké alkotsz, szerintem még álmodban is jár a kezed! :) szuperek lettek! a picihez pedig nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek!