B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. június 5., kedd

Színesen szép:-)

Mármint nekem nagyon tetszenek a színes lepedők. És a nagy ágyban is többnyire nem fehér lepedőket használok, hanem szép színeseket. ezért lecseréltem a Bíborka kiságyában is a fehéret egy szép pink színűre. A méteráru boltban vettem egy méternyit az anyagból, körbeszegtem és már mehetett is a kiságyba.

De mivel a kicsike elég mohó, azért előfordult, hogy a büfiztetés ellenére is visszahányta a tej egerészét. Ezért vettem egy hercegnős anyagot is, amit a lepedőre terítve felfoghatjuk a maradékot. És akkor nem az egész lepedőt kell cserélnem. Azért ilyen nagyra varrtam, mert Bibi felváltva-fordítva kerül az ágyba. Attól függően van a feje, hogy melyik cicit "használta". Így a kis feje sem deformálódik és anyuci is tudja, hogy előtte melyik cici volt, és most melyik jön.:-)

Még vettem anyagot falvédőnek is, illetve tárolónak is. természetesen rózsaszín minden. Van amiből majd duplán kell varrnom, mert Boglárka is kéri. A hercegnős anyagból pl. úgy kellett szabnom, hogy Boginak legyen egy hercegnős táska. ( A táskát most nem tudom mutatni, mert a mamánál maradt), de nagy volt a boldogsága!

Ezek persze nagyon egyszerű dolgok, és csak minimális varrás-tudás kell hozz...de én úgy örülök, hogy ilyet is meg tudok csinálni a gyerekeknek. Még ha nem is profi, de az én munkám.:-)

Itt az ágyikó gyermek nélkül....
 De azért iderakom ezt a kis Ducika Ducillát is, mert olyan szépen alszik a pihe piha takaróban a pink lepedőjén.:-))))

4 megjegyzés:

krealady írta...

Istenem, de jó is olvasni ezeket! Amikor az enyém született, csak ültem mellette és néztem, és csak vele foglalkoztam. Jó, csak ő volt és van, könnyebb dolgom volt:) De minden perc boldogság volt. Nálad is ezeket érzem ki az írásaidból. ÉN akkor még béna voltam ilyenekhez. Én a falakat dekoráltam, a környezetét más módon tudtam csak szépítgetni, de én is megtettem mindent:) Nagyon ügyes vagy, hogy amit kigondolsz, azt meg is csinálod! Kis ezermester!

batorba írta...

Köszönöm Ildikó!
Nem mindent csinálok meg sajna, amit kigondolok...de egyszer minden sorra kerül.:-)) Ahogy idöm és kedvem engedi.
Azt hiszem ma - mivel eléggé esöre áll - varrhatok megint egy kicsit, ha Boglárkát elvittem az oviba.
Bíborka áldott jó gyerek és hagy itthon érvényesülni. Ha nem is alszik, fekszik az ágyában és repked, hangokat hallatt és nézelódik.:-)))
Nekem is mindegyik lánykám egy csoda...és nagyon örülök neki, hogy még egyszer lehetett egy ilyen kis tündérkénk. Így a család is kiteljesedett meg szerintem én is.:-)
Én éjszaka vagy hajnalban szoktam nézegetni a lányokat és a szivem kicsordul, hogy jaj,de szépek, aranyosak, békések...MIKOR ALSZANAK!!!!!:-)))))
Tudod azért zajlik az élet rendesen. Irok is egy blogot. A cime " A kiskamasz, a kisdacos, a kisbaba és én.":-))))
Legyen nagyon szép napod!

Ui.: Cicádat Bogi mostanában az oviba is elviszi!:-)

Csitri írta...

Tüneményes ez a csöppség! És boldog szülinapot Boginak!

N. Adri írta...

Nagyon édes baba! :-) Jó, hogy ennyi mindent tudsz alkotni mellette és még Bogit is el tudod vinni az oviba. Az én Zsombimtól még elég kevés dolgot lehet csinálni, főleg azért, mert délelőtt csak fél órát alszik. Délután alszik hármat is, de azt is a babakocsiban és ott kell lenni mellette, lötyögtetni, mert ha nem teszem, akkor ott is felébred fél óra múlva és aztán nyűgös lesz. Én olyankor szoktam hímezgetni, de másra nem nagyon van időm. Amúgy ő is elvan sokáig, ha ébren van, de most már sokat mozgolódik, már az oldalára fordul, szerintem hamarosan a hasára is át fog. :-)