B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. szeptember 26., szerda

Faltetkó

Ez itt most nem saját munka...Barbara csinálta!!!:-)))

A nyáron, amig Barbara sporttáborban volt, kifestettük ( illetve Peti) a Barbara szobáját, olyan szinre, amit ö elötte kiválasztott. Mivel a képeket nem akarta már visszarakni a falára ( a mamától kapott gobelineket)...így eddig üresen maradt a fal. Jó elképzelései vannak a csajosnak, csak lassú volt a kivitelezés.

Neki nagyon tetszettek a faltetkók. Én meg elmondtam neki, hogy, ha nem gond...akkor nem szeretnék olyanért pénzt adni, amit mi is meg tudunk csinálni.:-))) És így tegnap este elkezdtük a kivitelezést. Illetve a rajzot Barbara már korábban megszerkesztette, de Peti tegnap este állította be a projektort. A falra kivetittette a mintát, amit Barbara grafittal átrajzolt, majd ma délelőtt fekete falfestékkel fel is rajzolt.

Nagyon klassz vektorokat találtunk a neten és ezekből is lehet válogatni itt.

És akkor álljon itt egy pár kép a "művésznőról és a művéről".:-))

Munka közben:
Kész!!
 Kis pihi a meló után.
Tervek még vannak a szobájában, mert szeretne fotó falat is, meg az ágyat és fotelt fel kellene ruházni rózsaszinre...ugyanis nem fogom áthuzatni, mert egy pár éve huzattuk kékre...amikor még az kellettt...:-))

7 megjegyzés:

Susu írta...

Nagyon szép lett! Ügyes a nagylány! :)

Agnes. írta...



Nagyon klassz Csilla!! ezt lehet en is ki fogom probalni, monjuk az eloszobaban:)
Nagyon ugyes, mondd meg neki!

puszi, szia:)

Agnes. írta...

*mondjuk..+d:)

Éva írta...

Nagyon szép lett! Ügyes nagyon a lánykád!

Shebi írta...

Nagyon szép lett! Csilla, jól emlékszem, hogy kerestél egy időben strasszkő-applikátort? Csak azért, mert holnaptól lesz a lidlben, ha még érdekel.
Puszi.

Bernadett írta...

Csudaklassz lett es nagyon tetszik a szoveg.:)
Hat,igen egyszer kek,holnap rozsaszin,holnaputan...sarga?vagy zold?Mi is haladunk e fele a nagyobbikommal.:D

batorba írta...

Igen Bernadett!! Egyszer ilyen, egyszer olyan. A szülö meg vagy fehér, vagy fekete...szürke nincs...:-(( Na de remélem átvészeljük majd ezt az idöszakot is rendesen. Bár aztán meg jön Boglárka kiskamasznak.:-)))

Shebi! Te egy tündér vagy, hogy még így emlékszel!!!Igen már tudom!!!Tegnap el is mentünk az unokaöcsém feleségével és beszéltünk az ott dolgozó ismerősével, hogy ma reggel 9-ig 1-et rakjanak el...akkor megy be a férjem érte!!! Remélem ezúttal szerencsém lesz!:-))))