B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2009. december 17., csütörtök

Gyöngycsillagok

Tavaly még erre is volt időm, hogy gyöngycsillagot csináltam.:-)))) Most is itt vannak a gyöngyök....csak már időm nem lesz. Talán majd két ünnep között!:-)))) Amíg áll a fenyőfa, szerintem nem késő. Ha húsvétkor csinálnám...az lenne gáz!!!!!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hol sikerül beszerezni ezeket az alapokat? Nekem sehol sem tudtak adni, fűzni meg nem igazán megy. :(

batorba írta...

Én az Opitecnél rendeltem még anno...bár a németországi Opitec olcsóbb...de nekünk ez jutott.
A csillag alapnak hallottam még azt is, hogy kell a közeepének kis darab radírgumi, amibe beleszúrogatott a szerelő drótokat és arra fűzöd fel a gyöngyöket. Ja és a gyöngyöket is az Opitecnél rendeltem, mert nálunk minden szinhez van, minden méret...és még olcsó is ( 220Ft. egy tasak ...mérettől függően 40-60-80 db van benne)

Névtelen írta...

Köszönöm!

boros1124 írta...

Szia!
Ajánlanék egy könyvet mindenkinek. Nagyon jó gyöngycsillagok készíthetőek el belőle. Karácsonyra vettem meg a lányomnak, mert őt is érdekli és ez a hobbija is emellett.
Akit esetleg érdekel tekintse meg:
http://konyv-konyvek.hu/gyongycsillagok_karacsonyra

batorba írta...

Szia Zoltán! Nagyon köszönöm az ajánlást. Tényleg jónak tűnik a könyv.:-))) Azt hiszem én az idén a nagyobbikomra hagyom a csillag készitést.:-) Nagyon sok jó gyöngycsillagos könyvem van virtuálisan, amiket a netről töltöttem le...de sajna türelmem nincs hozzá.:-(((
Ha esetleg a lányodat érdeklik gyöngyös könyvek virtuálisan, nagyon sziovesen töltök fel neki az egyik oldalamra, ahonnan egyszerüen letöltheti és képernyőről tud fűzni...:-)))
Szép napot nektek!