B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2009. december 17., csütörtök

Tálcák

Azt hiszem még nem mutattam a tálcákat, amiket készitettem...különböző ismerőseimnek, családtagoknak....Nekem még nincs.:-((((

Dekoupage technikával készültek, rizspapirt használtam ( jobban szeretem, mint a szalvétát...bár abból is van nekem "jede Menge"-Minden mennyiségben). Nem szakad olyan könnyen. Van egy hely, ahonnan rendelem, náluk a legkedvezőbb a dekoupage-hoz rendelni a cuccokat. Ezeknél a tálcáknál én nem mertem szineket használni...kezdő lévén attól féltem, hogy elbaltázom. Majd vagányabb leszek, ahogyan gyakorlom ezt a technikát. Tehát a tálcákat csak alapoztam, ragasztóztam és lakkoztam.

Ez itt még félig ragasztózott állapotban került fényképre....tehát látni még a rizspapirt....de utána olyan sebtiben vittem az egyik kollégámnak, hogy nekem ez a fotó maradt csak. A macikat ő választotta...pedig macskarajongó elvileg! Az én kis kandúr cicám is nála van jó helyen, mert vigyáz rá és nagyon szereti.:-)))


Ezt itt anyósomnak készitettem....hozzá valahogyan a szőlőket "rendeltem". Nincs is sok virága, meg olyan egyszerü asszony. Neki minden jó, ahogyan van. Konfliktus kerülő....hozzá nem is illett volna virág...assszemm....:-))) Örült neki amúgy.



Ezt a nővéremnek készitettem anno. ő kapott egy fokhagyma olajat( én csináltam - fokhagyma gerezdeket raktam étolajban - két hét után fogyasztható. Én szeretem használni húsokhoz. Mindig van készen ilyenem.) napraforgós-üvegben, meg egy bögrét szintén napraforgóval, meg a tálcát. Sőt még a virágosnál sikerült igazi napraforgót is vennem. ( Anyukám meg is botránkozott, hogy egy közönséges napraforgót vittem a tesómnak.....)



A virágos tálcát a bögrével, meg anyunak csináltam. Neki ezeket a virágokat "álmodtam" meg....hosszas keresgálás után.

2 megjegyzés:

Rita írta...

ezek is nagyon klasszak!!!!! Egy napraforgos nekem is van, réges régen csináltam de nagyon a szivemhez nött....
Amugy fokhagyma-olajam nekem is van mindig itthon :-))))

Névtelen írta...

Hűűűhhhaaa. Most aztán leesett az állam. Hát ezek valami gyönyörűek! Hogy te miket tudsz... Még jó, hogy idetaláltam hozzád és kaptam tőled egy kis csomit karácsonyra. :D Egyre kiváncsibb vagyok. :D