B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. január 18., hétfő

Japán fonat...

Na a nővérem bebolondított ezzel a kis fonással...csinálom a nagyon vékony fonatot - színesben - a végére apró gumit rakok és a Barbara hajába lehetne "dísz" azaz pici fonat. Elkészítette Scobidou-ból...ami nagyon mutatós...de nem tudom mire lehetne használni, mert nyúlik. Azaz gondoltam, hogy lehetne táska fül...de nagy súlyt nem bír el. Kipróbáltam karkötőnek...úgy hogy gyöngyöt fűztem bele....gyöngy nélkül is csináltam....

De sajna még így sem látok benne olyan nagy "praktikus" fogást. Lehet van valakinek ötlete??? Iderakom a képeket....tetszik...de mégsem az igazi, mert nincs ötletem a használhatóságára!!!:-((((5 megjegyzés:

Rita írta...

nekem lenne egy 5letem.... egy ideje gyüjtöm a barna árnyalatu kord anyagmaradékokat, egy kicsit hippie-s táska elképzelésem lenne belöle. Dirib-darabokbol összevarrva, ráhimzett virágokkal és ilyen logos-gyöngyös cafrangokkal.Ha otthon leszek csinálhatnánk egy közös projektet: én varrom a táskákat, te fonod hozzá a szines-gyöngyös "cafrangokat :-))) mit szolsz????

batorba írta...

Benne vagyok!!!:-))) tudtam én, hogy lesz rá valami ötlet!!! Na, de még mire használjam? Mert amúgy olyan egyszerü, hogy egy ovis is meg tudja csinálni szerintem. Gondolkodtam amúgy még azon, hogy gyöngyöket fűzök fel és azokat csavarom így össze. Na lehet még az lenne mutatós ( vagy nem:-(( ). De most nincs rá időm...Szegusz ajándékát csinálom...:-))))

Szegusz írta...

Ruha ujját vagy alját nem lehetne díszíteni vele(mintha rojt lenne)?
Egyébként:
Kifúrja az oldalamat a kíváncsisáááááág! :D

Batorba írta...

Jó ötlet ez is!!! Majd még 5letelek én is rajta...nagy "ráérésemben".:-))))

Amúgy meg ne furdaljon a kíváncsiság! Várj türelemmel!!!:-))) A lánykáidé már készen van....a tiéd még alakul.:-))) Ennyi elég????:-D

Szegusz írta...

Elég.... :D :( (??) Várok, várok.... Szeretem a meglepiket! :))