B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. január 2., szombat

Rita Játéka!!!!!

Mellékeltem az oldalsávba is egy képet, amire ha kattintotok, akkor a Rita játékára nevezhettek be...illetve ott olvashatjátok el, hogy mi is a lényeg!
De ide is berakom és innen is eljuthattok hozzá:

Rita játéka.

Én rendszeresen olvasom a Rita blogját és nézem a munkáit. Őszintén szólva nekem minden tetszik, amit ő csinál!!!!:-)))

A nagyobb - gondolom munkásabb - dolgok közül nekem azok tetszenek, amit Sophiának készített. Itt a rózsaszín szíves takaróra gondolok és nagyon tetszik persze a falikép is.

A kisebb varrásai közül pedig szerintem nagyon királyak a praktikus-használható művek. Pl. a táska ( természetesen nekem már van):-)))) , az edényfogó és nekem még nagyon tetszett az ajtódísz is!

Ezeket csak azért irom le ide, mert én most nem nevezek be...nem veszem el az esélyt másoktól!!! :-)))) Hiszen én már kaptam illetve kaptunk nagyon is sok mindent Ritától!!!

Tehát nézzetek be hozzá, nézzétek meg a csodáit és vigyétek hírét!!! Szerintem reklámnak sem rossz, ha feltesszük a blogjainkra.:-)))) Már mint neki!!!!:-))) Ki tudja...az "álom megrendeleő" a netről érkezik, mert olvasta és látta valamelyikünknél!!!!

1 megjegyzés:

Rita írta...

Hogy Te milyen édes vagy!!!!!! De az nem ér hogy Te nem játszol!!!! A legkedvesebb blogbarátném...erre kitalálok még valamit!!!!!