B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 27., szombat

Bugyi neszi - ."Zweiter Versuch":-)))

Nem hagy nyugodni a zipzár varrás, meg amúgy is ajándékozni szeretnék...ezért tegnap megint varrtam egy bugyi neszit. (Ennek is meg van a kisgazdája az egyik barátnőm személyében!) Most megfogadtam a Rita tanácsait és aszerint jártam el...SŐT még arra is képes voltam, hogy beférceltem a zipzárt, hogy ne csúszkáljon a gép alatt, mert amúgy a múltkor még félre is varrtam:-( De a zipzár még mindig nem az igazi.De azt hiszem elmondhatom, hogy most minden klappolt ( mármint a minta sem csúszott el és gyorsaság is jó volt...mert elég gyorsan sikerült ám megvarrni!), kivéve azt. Azonban azt hiszem, most már tudom, hogyan lehet legközelebb még jobban/szebben megcsinálni. ( Arra gondoltam, hogy egy ici picit nagyitok a szabásmintán..., mert nekem hosszúnak túnik a 14-es zip hozzá...de amúgy az is lehet, hogy 15-ös zippem van??? ( 14-esnek vettem.)

És Akkor itt van a két majdnem egyforma neszi. Egyik még sok hibával, a másik már kevesebbel.:-))))Lesz ez jobb is!

A nagyobb neszi az első "alkotásom", a kicsike meg a második!




Bogikának is nagyon tetszettek:

9 megjegyzés:

N. Adri írta...

Nagyon egyediek! Megrendelésre nem vállalsz ilyet? :-)
Jövő héten küldöm a CD-t, sajnos nagyon elhavazódtam az utóbbi időben, de nem felejtettem el.

batorba írta...

Csak ajándékba varrok!!!!:-)))) nem vagy elkésve semmivel, csak nyugodtan!!!Nem akarunk elköltözni innen. Tesóm most úgyis varr valami mást!

N. Adri írta...

Kár, pedig én rendeltem volna tőled egy ilyen neszit...

Aranka írta...

Szerintem halálfej ide vagy oda a piros színe és a csipke miatt nagyon lányos.

batorba írta...

Adri, ha belefér az időmbe...(idővel bele fog férni:-))))), ...akkor varrok neked egy ilyet!!!:-)))

Aranka! Nekem is tetszik, mert jó poénnak tartom. És szerintem is csajos. Már a Barbara barátnői is szeretnének ilyet.:-))) Mondtam, hogy ha majd lesz szülinapi bulijuk, akkor varrok nekik egy-egy ilyen meglepit.:-)))

Rita írta...

Csilla, akárhogy nagyitom, meresztgetem a szemem, söt feltettem a szemüvegem is, nem látok már tbb hibát! Hol keressem????

batorba írta...

A zipzár végeinél szerintem nem szépen áll az anyag. Még mindig kerek. Lehet ha hosszabra hagyom egy kicsit a szabásmintát, akkor jobban belefekszik a zip az anyagba??:-))) Jaj, de amúgy nagyon aranyos vagy a dícséretért. Amúgy nem a barátnőmnek adtam a neszit, hanem az unokaöcsém barátnőjének...mert ők viszik fel Barbarát ma Gyöngyösre fellépni. A barátnőm majd kap másikat, a kislány meg nagyon örült neki! Pedig ő is lila"buzi...:-)))de tetszett neki!:-)))

Rita írta...

nézd meg az enyémet, ugyan olyan "kerek" mint a tied!!!! Látod, Barbara meg mindenki oda van érte, tényleg jo lett!!!

batorba írta...

Akkor ráhagyom és nem elégedetlenkedek. Már kiszabtam újabb négyet ( gazdi jelöltek már vannak ) Most a díszítés miatt leálltam. Még ki kell gondolnom, hogy kinek mit szeretnék rá. Illetve van egy, amihez majd másik anyagot akarok venni, mert ezek közül egy sem jó, akinek szánom - gondolom én. Assszem be kellene próbálkoznom az applikálással.:-))) Előbb végzek egy próbát valamin.