B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 23., kedd

Neszi, neszi!!:-))

Na csak megszületett a bugyi neszi. Nem minden úgy alakult, ahogyan szerettem volna, de a végeredmény, hogy BARBARÁNAK tetszik. ( Ő még nem látja a hibákat!):-))))

Tudom, hogy mit hibáztam és azt hiszem tudom azt is, hogyan korrigáljam a következőnél. Legszívesebben most kiszabnék egy másikat, de alig birok ülni a derekam miatt. Feküdni kellene mááááá...:-((( Na de így néz ki:




Csütörtökön aszt hiszem neki látok a maciknak még, mert már 5 !!! darabot "kell" varrnom. ( Nem rendelték, csak valakiknek szeretném.) A neszikből is szeretnék még 2 darabot, szintén gazdijelölttel.És magamnak megvarrok még egy ajtókoszorút, illetve kitaláltam, hogy anyunak meg anyósomnak is csinálok 1-1 darabot húsvétra!:-)))Azt hiszem egyszerre kiszabom őket és aztán sorozatban legyártom.:-)))) Ó tervek!!!! Ezek éltetnek!!! JÓÓÓÓ!!!!

Amúgy a jövő héten vagy utána itt Tarnamérán is lesz megint Varró-club foglalkozás. Ma találkoztam a vezetővel és mondta, hogy hungarocell tojásos-szalaghimzést fognak tanítani.Oda is megyünk a csajokkal...csak szalagot kell vennem - vékonyat - a többim van hozzá!!!:-)))

5 megjegyzés:

Rita írta...

ugye majd megosztod velünk amit tanultál????

batorba írta...

Természetesen!!:-)))

Ildi írta...

Csilla!!! Nagyon profi lett a bugyid!!! Látszik, hogy nem ma kezdted!:) A szalaghímzés se lehet rossz, annak aki tud hímezni!:))) De most mars az ágyba, mert a derekad az 1.! Különben nem lesz a tervekből semmi!:(

batorba írta...

Igenis Ildi anyu!!! Már megyek is aludni!!:-)))))

Ildi írta...

:))))))))))