B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. március 15., hétfő

Nem lustálkodok...

Még ha úgy is túnik, hogy éppen nem csinálok semmit...sajna pont az ellenkezője forog fenn. Olyan sok tennivalóm van, hogy nincs idő mutogatni.:-)) A tavaszi hónapokban mindenkinek névnapja, szülinapja van. Már egy cetlikére fel van irogatva, hogy kinek mit szeretnék csinálni...és szép lassan alakulnak a dolgaim.

Ezeket a bögréket tegnap éjjel sorozatban legyártottam. Mindnek van már kisgazdája:-)))A csészéket a 100ft-os boltban vásároltam és a matricákat meg neten rendeltem. Nagyon tetszik a végeredmény nekem. Még mosogatógépben is lehet őket mosogatni. Annyi, hogy a mi cicás bögrénken a cica tappancsok lejöttek rőla.:-((( Tehát jobb mégis, ha az ember kézzel mossa el. Annyira nem lesznek ezek piszkosak.:-)))



Ez a határidőnapló-borító és egy Barbara által rajzolt bögre ( ami lehet a való életben nem használható olyan jól, mert strasszkövekkel van díszitve:-))) egy nagyon kedves ismerősünknek készült.



Majd még mutogatok mást is, de most egyelőre ennyi van 100%-ban kész! Sok még csak 50%-os, vagy éppen még csak fejben van meg.:-(

3 megjegyzés:

N. Adri írta...

Nagyon szépeket alkottatok, kíváncsian várom a többi művet. :-)

Szegusz írta...

Ügyesek vagytok!! Hajrá!! :))

rozandi írta...

Ezek nagyon szépek! Ügyesek vagytok!