B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. június 21., hétfő

Betekintés

Csak egy kicsit tudok mutatni megint, abból, hogy miket is csináltam az utóbbi időben. Barbara ma elment Erdélybe és elvitte a családnak a munkáinkat. Jó nagy herce-hurca volt, még tegnap azt hittük nem is fog elmenni. Ti. középfülgyulladást szedett össze ( valószínűleg a strandon az úszótanfolyamon )...így még tegnap az ügyeletre kellett vinni. Szombaton fájt a jobb füle, majd vasárnap a bal...sót melegítettem a fülére...és most csak reménykedek, hogy nem lesz semmi baj. ( Rajta kívül, amúgy még jó pár gyerek lett beteg - sokan az Erdélyi útra indulók közül is! )

Na, de reménykedjünk, hogy minden OK...és a család is örül az ajándékainknak. A családot egy "Hungaricumokból" álló csomaggal leptük meg. Itt a tulipán csokron kívül minden vásárolt. A virágot az anyukának gondoltuk...a többieknek meg van a csomagban szegedi paprikás szalámi, Tokaji bor, piros arany, Univer konzerv, Pilóta kesksz, Detki kekszek, én fajta 1,5 órás sárgabarack lekvár egy kis üveggel....stb. Nem tudtunk csokit rakni bele, mert attól tartottunk, hogy ha meleg van, akkor majd folyik....


A csere kislánynak varrtam azonos anyagból...de alapszine mindnek más - egy cicát, egy zsepitartót és egy bugyineszit.

És voltak még memóriakarkötők és horgolt dobozkák, amit a nővérem csinált meg...neki nagyobb a gyakorlata, meg nekem már nem is lett volna időm. Ezeket csak elvitte Barbara és ha esetleg megismerkedik valakivel, vagy kedves vele...vagy nem tooooom. Akkor csak úgy odaadhatja.:-))))

Nincsenek megjegyzések: