B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. július 11., vasárnap

Belefogva....fénykép nélkül

félig készen meg sem merem mondani, hogy mennyi minden van...:-(((( Na de szép lassan haladgatok én mindennel.:-)))

- Készen van a szabásmintákat és tanácsokat tartalmazó füzet. Ebbe gyűjtöm a szabásmintákat és instrukciókat, amiket már megcsináltam...vagy majd mostanában akarok. Ma is nyomtattam ki a Tilda csigát, meg tengeri csillagot....stb. Ja meg anyunak egy Tilda angyalkát....( Hűűű,minggggyá lesz a szülinapja...:-(( Én meg sehol nem tartok.:-(( )

- Kiszórtam egy nagyobb fajta tartóba az anyag nyirkadékaimat...nagyon sajnálom őket kidobni....majd felhasználom még egyszer. Pedig Isten bizony olyan szépen takarékosan szabok. A kartonjaimat is mindig úgy szabom, hogy minél kevesebb hulladék legyen.:-))

- Boginak ma megvarrtam a 3. gatyát!!!! Valamikor már le is fényképezem ezeket.:-)) Ritától kaptam mostanában nagyon jó szabásmintákat...és azokat próbálgatom ki. A barátnőm kislányának ugyanolyan gatyát varrok, mint a Bogié...csak sapi nélkül, egy kendővel.

- Barbara kifejtette, hogy neki sincs rövid gatyója ( éppen tegnap vettünk egyet a piacon 1.000,-ft ) , ezért neki most kísérletezgetek. Ezért rossz ez, hogy nem tudok "CSAK ÚGY" varrni. Nem baj...vannak régi mentett anyagaim és azokból kísérletezgetek.

- a Rita varrós blogjára meg készen van 5 db gyilkos galóca...csak a testeket kell összevarrnom a szárral.

- Tömködésre vár vagy 15-20 eper...mááááá az eperszezon rég lement.:-(((

- Szalvétáznom kellene egy jó pár konzerves dobozt...vannak megrendeléseim.:-) Nem pénzes persze..:-)))

- Belefogtam Boginak horgolni egy sapit. Találtam egy gombolyag narancs színű fonalat....és nem véd majd sem esőtől, sem naptól. De kicsit csajosabb lesz a kis "kopasz". Már csak virágot kell rá tenni...meg keményiteni egy kicsit.:-)))

- Csináltam egy nagycsomó macskás gombot Zsugorkából...már csak színezni kell és zsugoritani...:-((

Leírni is sok a barkácsolni való!!! No meg az ittthoni teendő is...na de majd...meg lesz minden...idővel.:*)))) Csak ne akarnék olyan sok mindent egyszerre...:-))))

2 megjegyzés:

Szegusz írta...

Pihenni ki fog?????:)

batorba írta...

Ez már pihenés!!!!! Olyan jó!!!:-)))