B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. július 14., szerda

Néhány "UFO"

Amit írtam két nappal ezelőtt...abból megint készült el néhány dolog. Na persze még mindig nem 100%-os...de már muszáj volt lefotóznom és ideraknom.
Megvarrtam a Tilda csigákat..mert nagyon bizgatta már a fantáziámat. Nekem tetszik...bár a "láthatatlan" varrásom eltakarására még valami kacsafogat, vagy csipkét fel kell fércelnem a ház és a test közé. Minden piros most ugye....de ebből volt most több anyagon...egyrészt...másrészt, én nem igen tudok beszerezni Tildás anyagot. ( Egyrészt nincs is a környéken, másrészt az árát tekintve is. ) De nem vagyok sznob...jó nekem a mezei karton anyagokból is.:-))))
Az eprecskéim is még csak egy fotó erejéig lettek iderakva....:-))) 20 darab van készen, csak a szára és a szalagja vár a felvarrásra, hogy akaszthatóak legyenek.
És akkor itt vannak egyben a gombákkal együtt.:))) A gombáknál még kitaláltam, hogy igazi gyilkos galócának még van a törzsén egy szoknyácska....és nekem meg van nyirkadék gumis bugyi-csipkém...amit még majd felvarrok rájuk!!!!

És akkor most megyek és folytatom az ufóim eltüntetését...illetve további félkész UFÓ-k gyártását...addig amig fel nem ébred a kicccsaládom.:-)))) Mert aztán utána itt nem lesz megállás és varrás...csak este és hajnalban lehet ilyeneket csinálni. ( Na jól van nagyon ritkán napközben is...ha minden adott hozzá.:-)))

3 megjegyzés:

H. Mária írta...

Jól néznek ki. :) Hajnalban varrni? Nálam kizárt! Én este 8-10 között fekszem le és reggel 7-8 között kelek fel. :) Na azért vannak napok,mikor előbb kelek, de én lusti vagyok. :) Nappal varrok és hímzek, horgolok, subázok, x szemezek, stb. stb. Ezekre bevonom a fiakat is, ha nem akkor meg ők kérik, hogy dolgozhassanak valamit. A múlt héten Timikével és Balázzsal éppen gyöngy csigát készítettem, ja és egy szálkás halat, ami igazából fülbevaló lenne, de mi nem hordunk ilyesmit, ezért csak egy kis kulcstartó lett belőle. :)
Szép napot!

Szegusz írta...

De ügyi vagy! :)

batorba írta...

Mária: Hát a nagyot próbálom bevonni...de néha elkapja a hév és akkor nagyon csinálná...néha meg semmi. Ő jól el van a kis rajzolgatásaival. A kicsikénk viszont szokott nekem segíteni. Pl. intenziven részt vett a tömködésekben...bár volt amikor kifelé szedegette.:-)))
Timi! Köszönöm. De tudod könnyű olyan dolgot csinálni, amit már valaki elkészitett és megadta a paramétereket hozzá.:-)))