B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. szeptember 17., péntek

Latinka ajándéklánca X-szer és nem utóljára

Én már mutattam, hogy mit is kaptam Lívitól. DE! Megkapta az én párom is a csomagomat, ezért mutathatom már, hogy ezeket küldtem én ide

azt hiszem örült neki...bár én a végére már elbizonytalanodtam saját magamban is...na de az meg jellemző rám.:*-(((
Szóval lett egy tolltartó, zsepitartó, szövetes doboz ( aminek a teteje nálam maradt, mert nem ment rá a dobozra...bocsi...életem első szövettel bevont dobozát akartam elkésziteni.:-))) , Házi áldás és egy varrott képeslap...De amúgy meg szütyők a tartók...és arra használja mindenki, amire szeretné!:-)))

4 megjegyzés:

Szegusz írta...

Nagyon szépeket készítettél!!!!!!
Gratulálok!

Elza írta...

nagyonnagyon örültem neki,de annyira néztem,hogy úristen,ezt mindet,nekem?:) édesanya dettó,no és kérdezte is,hogy hol vettél ilyen anyagot:)

ne legyél bizonytalan magadban,teljesen beletaláltál,mindenhogyan,s bár vallásos nem vagyok,de ahogy a mamám nézte ma,amikor itt volt,meg se tarthatnám,mert lecsapott rá:))

csudás minden,nyugodj meg:)

batorba írta...

Jól van örülök! Önbizalmammal van probléma csak.:-)) Az anyagot itt vettem Hevesen a méteráru boltban. És én is örültem neki!!A Hézi áldás meg csak jött Lidércke ötkete alapján...én sem vagyok vallásos...de ez most megint "in".:-)) És örülök, ha jó helyre került.:-)))

Attilalívia írta...

Szia Csilla!

Nagyon szépeket készítettél :-) Gratulálok hozzá :-) csodaszép mind egytől egyig!!!
Üdv Lívi