B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. november 12., péntek

Ennél már csak jobb lehet:-)))

Gyerekek alszanak...én meg kisérletezek. Azt hiszem jó ajándék lehetőséget fedeztem fel a pasi rokonságnak.:-)))

Imhol az első munkám: Boginak egy vizespohár.:-)))


Ui.: A kép nem a legjobb, de így jár aki éjszaka fényképez és vakuval...mert nem bír várni! Amúgy kiváncsi vagyok Bogi mit mond??!:-)))

15 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Szerintem nagyon jól sikerült,főleg elsőre,ügyi vagy..:))Tudnál ötletet adni hol nézhetnék utána technikának?Múltkor vett férjem ilyen készletet,aszem kicsit kölcsön venném tőle..:))

tipikos írta...

Ha kezdőként ilyen jól megy, mi lesz később! :DD

Unknown írta...

Nagyon Jó! Azt szeretném megkérdezni, hogy sablont is használsz, vagy csak úgy fejből? Ez nekem is tetszik!

Murphy írta...

Ez nagyon jó lett, gratulálok!

Tiffanylda írta...

Tök jó! Mivel? Hogyan? Mosható?

batorba írta...

Csipkerózsika!
http://www.kreativvagyok.hu/gravirozas/ honlapon tudsz nézelődni. Vagy ha rákeresel a Stencilre a Google-ban, akkor mintákat tudsz letölteni. Illetve a fenti honlapon tudsz egy gravirozó kézikönyvet is letölteni.:-))) Jó az amúgy, amikor mi nők használjuk a férjek készleteit. Egy idő után már lehet nem is az övék...??!!!:-)))

Tipikos! Köszönöm a dícséretet. Ez szerintem a kezdők szerencséje...bár Petinek is szép lett, amit csináltam. Szerintem reszkethetnek az üvegtárgyak most egy darabig nálunk!:-)))Bár a varrást és gyöngyfűzést és papirmunkákat sem hanyagolom el....meg a többit. csak tudnám majd mikor alszom....:-)))

Murphy: Nagyon köszönöm!:-)))

Ildi: Mosható!!! Bár szerintem nem mosogatógépben...:-))))Ezt most gravirozógéppel csináltam. A Lidil-ben volt akciós és nagyon sokrétűen fel lehet használni....bár én most csak üvegre próbáltam! Kérdezd Andit!:-))))

batorba írta...

Gaby Erika! Véletlenül lemaradtál a válaszaimban. Bocsi!!:-)))

Nem magamtól csináltam...nem tudok én csak másolni és nagyon sok kedves Stencil van a neten, ahol lehet keresgélni. Magamtól a betűket próbálgattam egy befőttesüvegen...de az még nagyon nem megy!:-)))Talán majd egyszer....de jobb szeretek másolni.:-)))Szeirntem ha lehetőséged van, akkor próbáld ki. Barbara lányom is be van zsongva, mert ő már próbálta a Kisművész táborban és tetszett neki...most meg itthon is lehet!!:-)))

Unknown írta...

Köszi a részletes leírást. Sok sikert! Majd utánna nézek hol tudnék beszerezzni egyet.

Moncsi írta...

Szia!
Tetszik az új munkád! Nagyon ügyi vagy. Akkor csak meglett az a gravírozó gép?! Hát mit is mondjak sejtettem, ilyenek vagyunk mi kreatív nők, ha tetszik valami akkor igen is meg akarjuk valósítani. És milyen a gravírozó gép? Elemes, vagy hálózatról működik? Én néztem a Lidl-ben mikor említetted de nem láttam az újságban. Sok sikert a gravírozáshoz, de azért tudod ugye, a biztonsági felszerelést is használd hozzá, mert azért ez egy kicsit veszélyes szerszám! Jó munkát és további jó gravírozást!!!
Szia Moncsi

batorba írta...

Moncsi! A Lidlben vettem meg végül...bár a férjem mondta, hogy majd megveszi ő nekem...de nem kapott. Nem elemes, mert irtad, hogy jobb a hálózati.:-)) Ez hálózatos, lehet csiszolni, maratni, gravirozni..stb. Majd kipróbálom még.:-))) Szemüveg és maszk is van...de ezt az elsőt még anélkül csináltam....nem kerestem...örültem, hogy szabad vagyok a csajoktól!!!:-)))
Köszönöm a jó tanácsot és neked is jó munkát kívánok vele!:-))JÓ!!!!!!!-)))

latinka írta...

Tudtuk eddig is,hogy sokoldalú vagy és ügyes:))de ez csúcs!
Miért csak a férfiaknak gondolod jó ajándéknak?

batorba írta...

Latinka! Hát,mert velük mindig bajban voltam, hogy mit is vegyek! Most aztán majd kaphatnak gravirozott poharakat, meg üveget borral tele...meg nem tom még. Majd kiforrja magát!!! A nőkre itt csak azért nem gondoltam, mert nekik MINDIG lehet mit adni/venni. Egy nő azért más!!!!:-)))))

Agnes. írta...

Nagyon ugyes vagy Csilla:)

Ili írta...

Hát nem semmi nők vagyunk!!! Hány férfit láttatok, akinek ennyi fajta hobbija van?????
Gratulálok, gyönyörű lett!! Várom a folytatást!!!

Tiffany-Andi írta...

Na neeeeeeee! Hogy csináltad?? Én csak a nevemet írtam alá vele???
Szerintem lehet mosogatógépben mosni, hisz nem festék, hanem " csiszolás"