B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. november 20., szombat

Varrogatok még mindig...

A Peti anyukájának a szülinapjára szegtem körbe egy anyagot és lett belőle egy teritő, meg varrtam neki egy tálkát is hozzá- szaloncukornak azt hiszem jó lesz. Még egy adventi asztalidiszt készitek neki...ti. én úgy emlékszem, hogy neki ilyenek nincsenek. Az adventi gyertyákat sem láttam még nála...Hát ha van neki, akkor szivás...ha nincs, akkor meg most majd lesz.:-))


És Csipkerózsikánál láttam ezeket a zsákocskákat. Már vagy egy hónapja vettem csak úgy kipróbálásra zsákvásznat...és amúgy szerintem elég könnyen lehet vele bánni. Az én zsákjaim 13/20-as méretűek kiszabva. Az aranyzsinórt én géppel rátűztem, hogy ne vesszen el. 7 darabot sikerült összeraknom az anyag mennyiségből...bár én nem akartam adventi naptárra valót...mert az van nekünk DUPLÁN!!!


Jut eszembe hamarosan lehet töltögetni szorgalmasan a 48 darab zsákocskát...:-)))) Mindjárt itt a karácsony!!!! OHHH! Ez jó is, meg nem is! Várom is meg nem is....úgy gondolom iszonyúan le vagyok maradva...:-(((

3 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Nagyon bele jöttél,csak úgy ontod a kész munkákat..:)) Én is le vagyok maradva..semmire sincs időm..:( A zsákok jól sikerültek,akár kisebb ajándékok csomagolásaként is lehetne használni szerintem..:)

Szegusz írta...

Szóhoz sem jutok! De ügyi vagy!!!

Kaccat írta...

Nagyon klasszak! az a tál különösen tetszik! (Irulok, pirulok, de nekem sincs adventi asztali díszem, meg gyertyám... - na jó gyertya van sok, meg használom is őket, csak nem négyesével :D)