B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. május 5., csütörtök

Korábbi munkáim

Pakolás közben micsoda kincsekre lehet lakáson belül is bukkani???!!!:-)) Tudtam én, hogy léteznek ezek, csak most valahogyan rácsodálkoztam megint. JÉÉÉ: Ilyenem is van.

Anno az első főiskolán, ahol tanultam..volt vizuális nevelés is. Oda kellett késziteni ezeket a munkákat. ( Ha nem mindegyiken az én nevemet látjátok, akkor nem kell csodálkozni: Sokan elkérték ezeket és bemutatták a suliban...és a végén már nem is ragasztgattam le a nevet. Ragassza le, akinek kell.:-))) Nem mai gyerekek már ezek, mert több, mint 20 éve 18 évesen készítgettem őket.:-))

Érdekes rákattintani egy egy képre és nagyítva menézni, mert különböző technikák vannak felsorakoztatva. Akkoriban még ilyeneket is tudtam.:-))

Virágok különböző technikával:

Termések különböző technikával:
Madarak különböző technikával:
Állatok különböző technikával:
Bogarak különböző technikával:
Levél ábrázolás különböző technikával:
Gyümölcsök különböző technikával:
Ember ábrázolás különböző technikával:
Csendélet különböző stilusban:
Térbeli ábrázolás:
Plakátok:


Origami: Akkoriban még csak ismerkedtem az origamival. Könyvek még nem léteztek. Nagy "kapcsolatokkal" jutottam leírásokhoz.:-))



2 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát igen, az ember tehetsége, affinitása valami iránt, már gyerekkorban megmutatkozik. Aztán később, vagy kihasználjuk, vagy csak lappang bennünk. Milyen jó, hogy megőrizted ezeket, gondolom kellemes nézegetni őket. Szépek és érdekesek.

Tiffanylda írta...

Nagyon klasszak! Különösen az emberábrázolás, ami nagyon nehéz az arányok miatt! Jó, hogy eltetted! Nekem is van egy csomó ilyen, épp nemrégen dobtam ki a papírhajtogatás fázisonkét c. darabot... Sok minden jó, ha megvan, de néha szanálni kell, minden nem maradhat meg! Amit kidobsz, általában még azon a héten jó lenne valamire a gyerekeidnek!:DDD