B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. augusztus 13., szombat

Kész a remekmú!!! És egy ajándék!!!!

Nagyon gyorsan telnek a napok, azt sem tudom, mit milyen sorrendben csináljak! A lényeg, hogy ma is tegnap is nagy örömem volt. Az egyik, hogy kaptam egy csomagot a Latinka ajándékláncában a páromtól - Tünditől. Illetve MA készen lett a kerítés!!!!
Ilyen lett.



Itt ugye látni a kocsibejárón, hogy ez még feldolgozásra vár...majd egyszer a következő 5-10 éves tervben térkövezni szeretnénk.:-)))
Közelebbi képet mutatok a vasról, mert a távolabbi képen nem látni, hogy "antikolt". Ezt apósom találta ki. Neki is nagy munkája van a keritésünkben.:-))) Kovács!
A rövidnadrágos mester az apósom!
És akkor ime az ajándékaink Tünditől, akit Latinka sorsolt ki páromnak...és most tegnap kaptam meg a csomagomat. Kicsit bonyolult volt, mire hozzám került a csomag, mert pont nem voltunk itthon, de 1-2 órás várakozás után, már fel is bonthattam...és mondhatom pazar meglepetésben volt részem és gyönyörú munkákkal találkoztam.

A csomagot 3 részre lehetett bontani, mert Tündi annyira aranyos volt, hogy még a lányaimra is gondolt. Ezeket kapták a lányok. ( A képeslap az enyém.:-))))
Itt kinagyított kép az én meglepetéseimről. Latinka tudja, hogy rettentően csodálom a keresztszemezőket, nekem (azt hiszem) nem lenne hozzá türelmem.:-((( És most kaptam ollóőrt, meg ollóra rakható kis díszt. ,meg tűpárnát. Azt hiszem el kell mennem most már kézimunka boltba és egy édi kézimunka ollót kell vennem. Már a múltkor nézegettem...na következő tervem.:-)))
És ime: Egyben az ajándékok!! Nagyon szépen köszönöm Tündi! Nagyon jól esett és MINDEN nagyon tetsziik nekem is meg a csajoknak is.:-))))

És akkor most megyek dolgomra - sül a kenyerem, a meggyes pitét még most rakom be. Még elrakok 5 -6 üveg ubit...és a bográcsos bablevesem már majdnem készen van. Ma este kicsit bulizunk...megtartjuk az elő-házassági évfordulónkat "azuramal" a gyerekekkel és egy pár baráttal. A 14. éveset.:-)))

8 megjegyzés:

latinka írta...

Minden szuper!
A kerítés meg...érdemes volt várni rá!

Csipkerózsika írta...

Mi is 14 éve vagyunk házasok:) További sok boldog évet nektek:)
A kerítés pedig valami gyönyörű, én is ilyenről álmodozom, nem adnád kölcsön apósod?:)))
Az ajándék pedig tényleg klassz:)

batorba írta...

Magdi! Igen én is úgy gondolom, hogy minden szuper!
csipkerózsika!Apósom még kölcsön is adnám, de nem hiszem, hogy elvállalja.:-))) Kivételezett helyzetben voltunk.:-))))) Az ajándék meg a kerités is szerintem is klassz, nekem is legalább bearanyozza a napjaimat.:-)))

Agnes. írta...

Nagyon szep lett a kerites Csilla!! a szep dolgok tenyleg varatnak, de megeri nagyon:)

Az ajandek is klassz, gratulalok, es aposodhoz is gratulalok:)

puszillak!:)

Cinella írta...

Azta, nagyon jó lett a kerítésetek. Nem volt gond, hogy 9 évig nélkülözni kellett?
Az ajándékaid is nagyon szépek!
Sok boldogságot a házassági évfordulótok alkalmából. Kívánok még sok-sok szép, boldog évet Nektek!

Tiffanylda írta...

Isten éltessen Benneteket sokáig, így együtt, egészségben!!!:)
Csodás a kerítés! Könnyű, egy ilyen apóssal!...:)
Az ajándékok is helyesek. Végre, szép napokat élsz! Megérdemled!...

Szegusz írta...

Gratulálok! A kerítéshez, apósodhoz :)), az ajándékokhoz és - természetesen - a házassági évfordulóhoz is!

Tünde írta...

Nem voltam gépközelben jó ideig, ezért most tudok csak írni: szívből örülök, hogy ekkora örömet szerezhettem Nektek, és hálásan köszönöm a szép gondolataidat! :) Használjátok mindet egészséggel! Szerezz be egy kisollót, lehet, hogy jól jön az még. :D