B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. augusztus 17., szerda

SEGÍTSÉG!:-)))

(Forrás: Nähen und mehr )

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ilyen dobozokat szeretnék varrni én is a fürdőszobába, a csap alatti szekrényre. De nincs szabásmintám...és nem is igen tudom megszerkeszteni magamnak, mert nem lenne jó! Tud valaki ajánlani egy oldalt, ahol leírást találok??? Vagy elküldeni egy leírást??Vagy akármilyen segitség jól jönne, hogy hogyan is kezdjek neki!!!!????

Biztosan találok a neten, ha keresek, de nem nagyon van rá időm!

Szivesen meghálálom valami aprósággal a segitséget!!! Előre is nagyon köszönöm!

Szép napot!:-)))

10 megjegyzés:

Leki-Rita írta...

Nem teljesen ilyen, de talán tudod használni:
http://www.dame-valiste.com/archives/2010/01/18/16572819.html

Leki-Rita írta...

vagy ez ?
http://agnesdelattre.canalblog.com/archives/2009/03/05/12835675.html

Nagymamis írta...

Az egyik Tildás könyvben van hasonló. Ha gondolod holnap beszkennelem és elküldöm Neked.

Kaccat írta...

Csilla szerintem ne ijedj meg, ez egyszerűen két téglalap összevarrva, és a sarka levarrva.
Megvarrod a külsőt, megvarrod a belső anyagot (a kép alapján ebben max közbélés van vasalva, én tennék még bele valami merevítést) hagysz egy kis nyílást az alján mondjuk színt színre fordítva összevarrod a két részt, (lehet, hogy én a szájánál hagynék kis nyílást) kifordítod, összevarrod a nyílást, letűzöd a szélét és már kész is.
Ha megmondod mekkora helyed van, és milyen magasat szeretnél én szívesen kiszámolom, hogy mekkora téglalap kell hozzá :-)

batorba írta...

Leki! Nagyon köszönöm! Azt hiszem a 2. verzió valami olyan, mint amilyen a képen is!!! Nagyon köszönöm! Befejezem a teraszos szekinknek az új ruháit és szerintem már holnap hozzá is fogok, azaz kipróbálom!! Nagyon köszönöm!

Nagymamis! Nagyon szépen köszönöm, ha beszkenneled. Nem vagyok (nagyon) lusta...de most nincs időm utána nézni, hogy hol is van az én könyveim között a külső wincsin. Ha beszkenneled, nagyon köszönöm, de csak akkor tedd, ha nem nagy keresés és utánajárás!!!!!! Nem akarlak hátra verni!!!!:-)))

Köszönöm mindkettőtöknek!!!

batorba írta...

Kaccat! Most látom, hogy te is irtál!:-))) (Frissitettem.:-)))

Igen én is valami ilyesmire gondoltam, de már nem merek nagyon szétvágni anyagot "csakúgy". Tegnap kiszabtam két szék ruhát...és én csináltam a szabásmintát...HÁÁÁÁT nem tökéletes!! ( Mondjuk az enyém, tehát nekem megfelel, és majd legközelebb jobb lesz....De jobb ha látom. Igazság az, hogy most per=pill olyan fáradt vagyok, hogy még gondolkodni is nehezemre esik.
Értsd úgy, hogy ma vettem 4 párnahuzatra való anyagot - direkt lemértem őket és ott kiszámoltam gyorsan, mert itthon már nem jutott rá idő....kb. 10 cm hiányzik. Ennyit a kapacitásomról.:-( Jobban tenném aludnék.:-))))
De köszönöm, lehet holnap jobb lesz.:-)) És jobban tudok olvasni és értelmezni is. Na most megyek és befejezem a 2. székboritót.:-))
P.

Bebi írta...

Nézd meg Katbonál!
http://katbo.blogspot.com/2009/10/kis-tarolo.html
Puszi

Bernadett írta...

Ez is hasonlo...
http://sew4home.com/projects/storage-solutions/951-michael-miller-fabrics-citron-gray-nursery-fabric-storage-basket-with-handle

Lana írta...

Szia!
Írtam (és küldtem) a gmailedre.

batorba írta...

Kedves Lányok! Nagyon szépen köszönöm a linkeket és az emilkéket. Most túlélem a céklát ( - kezem már VÖRÖS!!!!)...és holnap legkésőbb nekilátok. Majd mutatom!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!