B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. augusztus 7., vasárnap

Sorsolás!!!!!

Már tegnap megcsinálták a lányok, majd fotókat mellékelek, de még alszanak a csajok és nem találom a fényképezőgépet.:-((( És most meg már mindenképpen szeretném felrakni a nyerteseket, hogy tudjátok, ki is a szerencsés. :-*))) Tegnap este már hulla voltam és azért nem foglalkoztam vele. 11 körül fejeztem be a lecsófőzést.:-)))

Szóval azt találtam ki, hogy mivel két bögre volt a fényképen, két nyertes lesz. Az első nyertes választhat, a második pedig a "maradékot" kapja a bögréből és a matricából is.:-)))

A játékban, aki kétszer kommentelt, kétszer szerepelt a sorsolásban. Ugyanis kicsit bonyolult volt a karkötő elosztás.:-)) A Bogié lett a rózsaszín ( lila), és eredetileg én szerettem volna a virágosat....és Barbara kérte a zöld-feketét. De mikor megérkezett a csomag, akkor Barbara elkunyerálta tőlem a virágosat és nekem maradt a zöld.:-))))

És akkor az egyes számú versenyzó:

Abile

A második pedig

Murphy

Kérek szépen egy posta cimet és holnap már dobom is postára a bögréket.:-))))Ja és persze Abile választhat először, hogy melyik bögrét szeretné és melyik matricát hozzá!!!!

Köszönöm nketek, hogy játszottatok velem. Szép napot kívánok és maradjatok még velem, mert hamarosan megint játszani szeretnék.:-)))

4 megjegyzés:

Napsugárkisasszony írta...

Gratula a nyerteseknek!:)

latinka írta...

Gratulálok a nyerteseknek:))

Abile írta...

Nagyon-nagyon örülök!!! :o) Köszönöm a lehetőséget!

Zsófy írta...

Én is gratulálok Nektek!!
Csilla,nézz be a blogomba,van egy kis meglepi:))