B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. április 12., csütörtök

Bogi ovis szülinapja :-))

Eper pudinggal töltött muffin a menü.:-)))

A hosszú lábadozás után, Boglárka nem kis örömére már tegnaptól újra járhat oviba.:-)) Tegnap délután, amíg ö itthon aludt a jó kis ágyikóba, én megsütöttem neki ezeket a muffinokat.:-)))
Életkép a konyhából macskával. Leila ugyanis nagyon is figyelt, hogy mit csinálok.
 Így néz ki együtt.
 És itt már a szülinapossal fényképeztem le. Bogika azért annyira piros, mert az unokaöcsémmel és a menyasszonyával kinn jártak "vadászni" a határban, ahol szétjárta a kis fejét és rengeteg özet látott. Most nagyon elszaporodtak és kicsi őzikék is vannak velük, akik már az idén születtek. Bogi totál lelkes volt és végigjárta az X. kilométert a fiatalokkal.:-)))
Az ötletet a muffinokra már sajnos nem emlékszem, hogy kinek a blogjában láttam, de az ö muffinjai így néztek ki.:-)

Nagyon jó ötletnek tartottam már akkor is, mert így az óvónéniknek nem kell kínlódni a felvágással...és mivel 45 darabot sütöttem a gyerekek nagy részének tuti jut kettö darab. Szerintem jobb, mint a torta.:-))

A receptet a Mindmegette.hu-ról vettem. És itt találtam: http://mindmegette.hu/pudinggal-toltott-muffin.recept

Ez egy nagyon finom eper pudinggal töltött muffin. Kicsit macerásabb, mint egy normál muffin, de azért megéri, mert nagyon finom!!!! A tetejére csokit olvasztottam, cukorkát szórtam és a piros pöttyök a múltkoriban megmaradt cukorfondant maradékai.:-)))

Na indulunk az oviba.:-)))

2 megjegyzés:

Bogi írta...

Boldog szülinapot a kis druszámnak! :) A muffinok nagyon helyesek lettek, és még jó, hogy van egy cicátok, aki felügyeli, hogy rendben menjen a munka. :D

batorba írta...

Köszi Mirci! Átadom neki a Te üdvözletedet is.:-))) Nagyon értékeli a szülinapját.:-))

A macska meg csak nézelődött, mert el szoktam zavarni azért az asztal mellöl.:-))) De most a fotó kedvéért megengedtem neki, hogy felügyeljen.:-))