B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. szeptember 18., kedd

Szülinap, névnap...csak úgy

Apróságok és gyorsmunkák készülnek azért még nálam. Az alábbi üveget apósom születés napjára készitettem a 70.-re.:-) Nem graviroztam és nem festettem, hanem konturmatricát használtam. Éppen egy boltban láttam hasonlót...2.000,- ft felett volt az ára. Még borocskát töltöttem bele....de azzal nagyon mellényúltam, ugyanmis csalóka az üveg. Vettünk egy üveg bort...beletöltöttük...és a tetején hiányzott. Tehát 1 literes volt a kancsó...:-( Apósom ettöl függetlenül örült neki.:-)




A nemrég nösült unokaöcsém (most már ) feleségének a névnapjára ezt a vázát ajándékoztam...és mivel imádja a lilát, ezért lila aqua gyöngyökkel töltöttem meg és lila virág került bele.

A következö papirmunkámat pedig az itteni védönö kérésére készitettem. A3-as méretü plakát alap, amit majd többször fel tud használni, mert a közepére A4-es méretü papirra feltüzi az általa hirdetett programot. Nagyon hálás volt érte és nagyon megköszönte. Tetszett neki. Sajnos az utolsó pillanatban találta ki ( Bár nekem is eszembe juthatott volna, ),hogy jó lett volna belaminálni. Na de ezt már nem tudtam kivitelezni, mert az A3-as lamináló fóliához sajna túl nagy volt. Na majd a legközelebbi olyan lesz.:-)))

A legelső alkalommal a mostani anyatejes világnapi felhívás kerül bele. Citromsárga lapot adtam hozzá, mert azzal olyan felhívó és mutatós plakát lesz. Engem is hívott, (már 4 év óta folyamatosan részt veszek rajta, még beszéltem is, mivel én elég sokáig szoptattam a csajokat. Biborka is már 4,5 hónapos és még csak cicizik. )...de sajna az idén lehet nem tudok elmenni...szerdán húznak ki egy fogamat, mert hidat kell beépíteni és az ott feleslegessé vált. Sajna a kismamaságom alatt elég sok fogam megint tönkrement..:*(( És nem biztos, hogy majd lesz kedvem elmenni...Na de majd meglátjuk.


4 megjegyzés:

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Agnes. írta...

Tenyleg nagyon ugyes vagy Csilla! Az Anyukam kedvence is a lila.Nagyon szep!:)

szep napot, puszi:)

batorba írta...

Köszönöm szépe a dicséretet.:-) Nagyon kedvesek vagytok!:-)
P.

Tiffanylda írta...

Gondolom, Apósod nem hiányolta azt a kis bort és boldog az ajándékkal, mint a többiek is!:) Rengeteget dolgozol, csak csodállak! Igaz, eszembe juthatna, hogy még fiatal vagy!!!:)))