B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2009. november 10., kedd

"Levelet hozott a posta, Jóska!"

Ma megkaptam Ritától az ajándékunkat!!! Hát ledöbbentem és nagyon-nagyon örültem. Ledöbbentem a mennyiségen és a szépségeken, amiket kaptam. És hogy mennyire eltalálta Rita, és hogy mennyire használható dolgok. ( Kishitűségem sajna megint elővett és leesett állammal együtt úgy kellett összekaparni. Ti. én szerintem nem tudok ilyen szép és hasznos dolgokat késziteni...én csak "porfogókat" csinálok.:-(( )
Most mellékelem a fotókat. mindennek meg lett a helye a lakásban és kellemes levendula illat van mindenhol!:-)))

kaptam egy táskát, amit praktikusan össze lehet hajtani és a kézitáskában magammal vinni. Egy nagyon szép dobozkát.
Barbara kapta a kacsát-libát, amit Boglárka rögtön le is nyúlt, hogy "áp,áp". Így most osztozkodnak Bogival. Bár Bogi kapta a röfi malackát. Ma este vel alszik és Csücsök Jóskával. A csomagban volt két szivecske illatosító, amiket már fel is akasztottam a szekrényünkre és árasztja az illatot. És melléklet volt még egy képeslap is.:-)))
És persze itt van két dönörűséges párnahuzat, amik kiváló helyen lesznek a nappaliban, mert pont a beige színű bőr ülőhöz passzolnak. ( Már fel is húztam két párnára őket.) Itt egy összesitett kép a rengeteg mindenről.:-))) Köszönöm Rita, nagyon örülünk!!!!

1 megjegyzés:

Rita írta...

Szia Csilla és lányok!!!
nagyon boldog vagyok hogy sikere lett a csominak!!!! Azzal hogy örültök neki nagy örömet adtatok nekem is!!!! Használjátok öket egészséggel!!!!!
Ja, és ne szerénykedj már állandóan, a karácsonyi díszeid például nagyon tetszenek, a fésütartó ötletet meg el is loptam csak én anyaggal öltöztettem fel az üres konzervdobozt