B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. február 28., vasárnap

Újabb

Engem most nem lehet lelőni!:-))) Ma délben telefonált a barátnőm ( Tiffany Andi huga amúgy - és remélem ezt a blogom nem olvassa.....), hogy holnap délelőtt eljönnek a kicsi lánykájával ( Másfél hónappal fiatalabb, mint Bogi ) hozzánk. És nem bírtam ki, mert késztetést éreztem, hogy KELL nekik varrnom a legfrissebb tudományomból.:-)))



Hát persze a halálfejes neszit csináltam. Ugyan van kiszabva még 4 másik anyagból is neszi...de neki is ez illik - szerintem. A többire meg valamilyen mintát kell még kitalálnom, mert azok már nagyon egyszerű anyagok.:-))) A macika is halálosan egyszerü volt most, csak egy masnit kötöttem a nyakába.

A táska meg a Rita varrószakköréből még várakozó állásponton van...bár már kivasaltam az anyagokat. Vagy ma éjjel fogok hozzá, vagy még megálmodom....

A hungarocell tojásos projekt is készülőben, csak Bogi megint nyűg.:-((( De ma éjjel azt tuti, hogy megcsinálom.:-)))

2 megjegyzés:

Rita írta...

nagyon jol lettek!!! ugye hogy mindig egyszerübb lesz?????

batorba írta...

Igen!!!És egyre jobban élvezem!!:-))) Igaz még ez a maci is fogfájós egy kicsit. De nem ez az érdekes.Én csináltam!És gondoltam rájuk közben.:-))) És majd idővel a gépem is egyre jobban arra fog menni, amerre én akarom!:-)))