B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. július 15., csütörtök

Magamnak is mááááá valami..:-)))

Hát én valahogy úgy ejtem meg a dolgaimat, hogy nekem soha nem marad meg semmi abból, amit csinálok.:-( Persze szép dolog az ajándékozás...( meg jaj, de sokan "kunyerálnak" is tőlem apróságokat)...de most eldöntöttem, hogy a múltkor félig készített 45 darab tulipánból most már nekem is kell hogy maradjon. És lőn...maradt is. Tegnap este szépen kitömögettem és összevarrtam őket, szám szerint 11 darabot.
Azt hiszem jól mutatnak a vázában, amit Tiffany Anditól kaptam a szülinapomra. De ha nem, akkor szóljatok...most itt virágzanak.:-))) Nézem a képet...és nem olyan jó a fotó..élőben jobb...na mindegy!!! ( A masina már lemerült...és most nem csinálom már újra...melegem van.:(( )

Megint visszarendeztem az asztalomat, mert a múltkor, mikor itt volt anyu...ő átrendezte az egész lakást...köztük megbombázta a saját itthoni "Tiffany" kiállitásomat is. Itt van ezen az asztalon majdnem minden lakberendezési tárgy...és igaz Tiffanyu mondta, hogy ne rakjam egy helyre az ő tálkáját az Andiével ( mert FÉLRÉRTÉSEK VÉGETT - ugyanis rosszul fogalmaztam mááááá megint - nem ugyanaz a színvilág,meg a stílus.....IGAZAD VAN Tiffanyu rosszul írtam!!!! Bocsi.:-)))...most per pill. csak együtt vannak. Nekem nagyon tetszik együtt, és így mindig látom őket. Olyan egyben van az egész.:-)) ( Nekem) :-),

3 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Ilyet mondtam, hogy ne rakd Andi dolgaival együtt??? Akkor biztos azért, mert az enyém más színvilág, más stílus, azért gondoltam! De nem szeretném, ha félreértés lenne ebből! Csak mutass egy képet a tiffanys dolgokról, úgy egyben!!!

batorba írta...

OK! Mindjárt csinálok egy fényképet az asztalomról!:-)))

batorba írta...

Ildi !!!!! Javítottam a bejegyzésen, mert rosszul írtam!!!!!! Bocsánatot kérek!!! Ugye nekem fel sem tünt...de áolvasva...tényleg rosszul hangzik!!!:-(((