B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. július 16., péntek

Rövid naci Bambynak:-)))

Múlt héten szombaton bementünk Hevesre és vettünk Barbynak egy sortot. Sikerült 1.200 Ft helyett 1.000,-Ft-ért. Nagyon örült neki....én meg gondolkodni kezdtem, hogy nem lehet olyan ördöngősség varrni egy gatyát...és lehet egy ezresből én kettőt is kihozok!!:-)))
Így kedden elmentem a Rövidáru-ba Ancikáékhoz...és más mellett vettem anyagot - két nacira valót is. Azt a szabásmintát,
amit Ritától kaptam
- Boglárkának való halásznacival - nagyítottam fel a Barbara méretére. Először kiszabtam egy itthon leledző olajos rongyból...és rámértem bölcs kislányomra....majd felszabtam az új anyagot is.
Hát nem lett hibátlan a varrásom..mentségemre szóljon, hogy kúszott-mászott-csúszott az anyag....de szerintem tök jó lett!!! Bamby meg boldog vele. Egyetlen kifogást emelt, hogy lehetne még rövidebb ( szerintem azt már bugyinak hívják, de mindegy:-)))). Majd a másik anyagot rövidebbre szabom...és a derékpántot viszont vastagabbra.:-))
Ime:



A Boglárkának szintén varrtam már összeségében 3 gatyót. Csak őt nehezebb lefotózni...pláne mióta ez a nagy hőség van...mert még bugyit sem tűr meg magán.:-))) ( Lásd a másik blogomban.) 1 próba naci - lepedőből - az mosz pizsi, 1-et kockás anyagból, ahhoz lett egy sapi ( megkötős kendő jellegű) is, és egy piros halálfejes ( azt már a gombáknál félig mutattam )...ahhoz meg még készül a kalapocska...aminek szintén Ritától kaptam a szabásmintáját!! Itt is köszi drága Rita!!!!:-)))

4 megjegyzés:

Rita írta...

Ügyi vagy!!!! Nagyon szivesen!!!!

Tiffanylda írta...

Bátor is vagy, hogy neki kezdtél, nem csak ügyi! Gratulálok, igazán klassz lett, csak egy kicsit hosszú...:))) Igaz, Barbara???:))))
Nézd már meg Anya, miben járnak most a csajok!!!:))) Bugyiban, igen! Egyenes szárral...

Szegusz írta...

Ügyes vagy! Barbara meg nagyon csini benne! :)

batorba írta...

Ildi! ne add a gyerek alá a lovat!!:-))))
Timi! Látod-e, hogy azért csak nem vette fel a strandra...pedig úgy oda volt érte!:-))