B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2012. április 29., vasárnap

Rózsaszín szülinap:-) + 1 ajándék az enyémre.:-)

Eljött a nagy nap és felköszöntötjük a másik unokaöcsém menyasszonyát is a kis ajándékunkkal. Kicsit elbizonytalanodtam amúgy - most hogy kaptam Kaccat-tól egy kommentet, amelyben ö leírta, hogy az ö sógornői nem igen örülnének ilyennek.:-)))...hogy ugyan az én kis leendö sógornőim örülnek-e neki??!! Ugyanis én meg voltam győződve, hogy ez egy szép ajándék...de most már nem tudom. hiszen még nagyon fiatalok, lehet valami ékszernek, vagy illatszernek jobban örülnének?? Felér ez az SK. ajándék, egy másikkal??? Hiszen nekik találom ki, és úgy próbálom meg elkészíteni, hogy kellemes legyen......Na mindegy. Most már ezt kapták.:-*)))

Szóval ilyen lett a rózsaszín családi szakácskönyv. Lefényképeztem a borítót külön is, mert nekem nagyon tetszik ez a patchwork mintás anyag ( ugye van piros, rózsaszín, lila, zöld és okker...:-)))) És én megint a négyzetek és vonalak mellett díszöltésekkel körbevarrtam. A viszályán látni ezt.





 És akkor az én szülinapomra ezt kaptam Latinkától!!!!!! Nagyon szépen köszönöm, nagyon-nagyon tetszik!!! Mostanában sokat olvasok és van ugyan egy nagy kedvenc könyvjelzöm...de kettöt ( Ágnestól kaptam Canadából.:-)))  is tudok használni, mert van amikor két-három könyvet is olvasok egyszerre.:-))) Magdi nagyon köszönöm neked!!!

A Rita szülinapos játékából meg még nem mutatok a csomagokból, mert csak 4 csomagom van. Bevárom majd őket és egyszerre bontom ki! Remélem közben nem megyünk elszülni, mert akkor egy darabog nem mutogatok.:-)))) Illetve jövő héten csütörtökön jön haza azuram...és utána már mehetünk bármikor.....akkor már lépcsőzhetek meg pakolhatok....nem fogom magam annyira visszatartani, mint most.:-)))

Szép hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

7 megjegyzés:

Kaccat írta...

Jajj most rosszul érzem magam, pedig nem azért írtam, hogy én hogy jártam velük!
Inkább egy kis irigység, hogy te ilyen jókat tudsz nekik adni (főleg, ha szokták is kérni a recepteket)
Én már ráálltam velük kapcsolatban a tutira, édesség, vagy kencefice.... :-( igazából gondolkodás nélkül megyek a drogériába, ha valamilyen alkalom van...

Bernadett írta...

Boldog szuletesnapot.:)
Szuper ajandekokat kaptal.:)

Rita írta...

Csilla, aki ennek nem örül, az megérdemli a sorsát!!!!!

batorba írta...

Évi! Irtam neked egy külön emilkét! Ne érezd magad rosszul a komment miatt.:-)))
Rita! tudod milyen vagyok, csak kicsit elbizonytalanodtam, pláne hogy anyu elötte "szólt be", hogy reméli abbahagyom már a varrogatást, mert 3 gyerektól majd nem is lesz idöm, meg fontos dolgok maradnak el nálam...stb.
De a kis sógornöm meg örült az ajándékának.:-))) Úgyhogy semmi gond nincs.:-)))
P.

Rita írta...

Anyáááád tehet egy szívességet. Tényleg ennyi rosszindulat van benne vagy csak ennyire buta???????

batorba írta...

Szerintem csak nem nézi jó szemmel, hogy van egy hobbim....és szivesen csinálok ilyeneket.:-))

Kaccat írta...

Csilla, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a legkisebbnek :-)
Gratulálok nektek a szép családhoz :-)