B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2009. november 22., vasárnap

Teritési verseny 2009


Jövő héten kedden 24-én lesz a suliban megint a teritési verseny. Egy korábbi bejegyzésben már írtam, hogy minden évben próbálkozunk, de sajna az 1. hely már ki van adva valakinek, aki minden évben megnyeri a versenyt.:-((( Nagyon sokan már meg sem próbálják a gyerekek közül, mert nincs sikerélményük.

Én mindezeket feledtetve szeretném, ha Barbaráék minden évben beneveznének ( nem a nyereség számit, hanem a nevezés címszóval )...na de szép lassan elveszitem én is a türelmem. Éppen most beszéltünk Barbarával, hogy azért benevezünk jövőre is....ha még itt lesz a suliban.:-((((

Szóval tegnap délután elpróbáltuk és befejeztük a versenyre az asztalt. Mindjárt mellékelek fényképeket, hogy hogyan is fog majd kedden nagyjábók kinézni az asztalunk. Lesz itt minden és mindent mi csináltunk!!!!!!! Még a teritőt is...NA JÓ a poharakat nem!!:-))))

A kompoziciónk neve: Tóparti piknik :-)))

















Egyes alkatrészeket kinagyitottam, hogy jobban lehessen látni. A békákat dióhéjból csináltuk, a menükártyás békákat pedig kartonból vágtunk ki.












Kb. néz majd így ki, mert ugye az ottani asztal kisebb és majd elmegyek ( mint mindig ) fényképezni...és persze súgok majd a gyerekeknek, hogy sok-e a béka...mert akkor lejjebb veszik a számukat az asztalon.

Szerintem izléses, mert csak 3 szin van azasztalon, ötletes, mert nem szokványos és kreativ, mert tényleg mindnet mi csináltunk.:-)))) ( Bűdös ám az öndicséret, de nem baj!!!) Most már csak szoritsatok, hogy a zsűri is ilyesmiket gondoljon!!!!!!!!!!!!


3 megjegyzés:

Rita írta...

én nagyon szoritok!!!!

Éva blogja :) írta...

Szerintem tuti nyerő! Én is szorítok nektek! :)

egy anya írta...

Nálam ők nyerik a terítési versenyt! Ez biztos! :)