B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. január 29., péntek

Meglepi csomag kálváriám a Latinka játékában:-))))

Be kell valljam hősiesen, hogy megcsináltam 1-2 dolgot....és el is csesztem, mire az kialakult, amit Szegusznak elküldtem. Az egészben, ami biztos volt, hogy a lányoknak készitek valamit gyöngyből. Ehhez a kedvenc színeket Timi árulta el. Így már csak a nyakláncot, a karkötőt és a hozzápasszoló dobozt kellett megcsinálni.


A következő biztos pont az életemben a Kreativ DVD volt. A gyűjteményemből kiválogattam olyan technikás könyveket és újsikat, amiket a Szegusz blogja alapján úgy gondoltam, hogy érdekelheti őket.:-))) Több DVD-t is csináltam, a többieknek...



Aztán egy cetlikére felirtam, hogy mi az amire gondoltam. Először dekupage-lt tányért szerettem volna. De megláttam Andi blogján az üveg tányérokat...és elment a kedvem tőle, mert az enyém csak disz lehetett volna, mivel a tetejére kenhettem volna csak a ragacsot. Aztán kitaláltam, hogy egy ékszeres doboz lesz, mert csináltam Timinek is egy fekete karkötőt - ilyenem nekem is van és én nagyon szeretem. Na én hülye csak utána kérdeztem meg Timit, mik is a kedvenc színei. Sárga és barna...ezért gyorsan csináltam két ilyen karkötőt. Na de a doboz meg nem sikerült, mert egy olyan technikát próbáltam ki a fán, amit még nem csináltam és persze nem tetszett a végeredmény.:-(((( Szóval Timinek maradt egy fekete doboz hajtogatva.:-((

Szóval: gondoltam maradok a kaptafámnál és valami olyan készitek, amit talán meg is tudok csinálni. Kerestem sárga virágos rizspapirt......és végül is így lett egy bögre, egy tálca és egy szalvéta tartó illetve egy ceruza vagy fakanáltartó ezzel. ( Illetve a táskára is ezt tettem.)

Hozzá kell tennem, hogy a táska sem tökéletes:
1. a neten láttam csak...és az enyém nem lett olyan szép.
2. Bogika segített csinálni, és nem figyeltem eléggé oda....és először véletlenül alulról lukasztottam ki.....na erre találtam ki, hogy alulról is raffiát kapott a szegény tatyó.:-))))



Ez lett összeségében:


Azért tűnik "soknak", mert én nem tudok egy nagy mutatós darabot csinálni....meg ezek között hátha akad egy, ami igazán tetszik majd Timinek...vagy a család többi tagja is talál majd benne valamit.

Szóval: Megjártam a hadak útját...de azért örülök!!!! Köszönöm a játék lehetőséget Latinka! Lehet majd még egy körre benevezek...de most tavaszra sok mindenkinek lesz szülinapja és névnapja ( legközelebb Barbara lesz 12 éves!!!!) ....és már kitaláltam, hogy neki mit csinálok. Remélem szeretni fogja!!! Illetve gondolom, mert anno még közösen néztük, hogy "DE JÓ!"

7 megjegyzés:

Rita írta...

lüke vagy!!!! mindenkinek tetszik amit csinálsz csak Neked nem!!!!! Én bármikor szivesen lennék a párod ajándékozásban :-))))) Nézz be Tipikoshoz vagy Latinkához, olyan boldogok a kis csomaggal amit küldtél nekik!!!!!

Éva blogja :) írta...

Nekem nagyon bejönnek a dobozkáid. Már egy ideje szemezek velük. Itt lenne már az ideje, hogy megpróbálkozzak én is vele. :)

batorba írta...

Rita! Nagyon édi vagy...és köszönöm a bátorítást. Tulajdonképpen nekem tetszik, amit csinálok...csak mindig bizonytalan vagyok, hogy annak akinek csinálom...ugyan eltalálom-e.:))))És örül-e, tetszik-e majd? :-))

Évi! Annyi könyvet átküldtem...kapd elő valamelyiket és próbáld meg! Vesztenivalód nincs.:-))))

tipikos írta...

Igaza van Ritának! Lüke vagy! Igenis olyan édes, és szép dolgokat készítesz, és különben is hülye az (bocs!), aki nem örül az ajándéknak, amit szeretettel készítenek (főleg, ha az még macis is :O)))

PAMIS Takarító Kft. írta...

Szia!
Köszönöm a bejegyzésedet, és hogy olvasol.
Üdv: PI

Szegusz írta...

Nagyon örültünk az ajándékoknak!!!! A fekete karkötő pedig szuper!!! Egyébként sok fekete ruhám van (egy kicsit vékonyabbnak tűnök bennük(?) :)) ) Szóval minden szupi volt!!!! Örülök, hogy tőled kaptam ajándékot!!!

Éva blogja :) írta...

Nézz be hozzám, mert ajándék vár! :)