B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 3., szombat

Húsvéti "fealing"

Hát már alakulok, de még korántsem vagyok készen ( JA, az idegeimmel???::-))) Azzal már igen.:-)))) Az asztalkánkon már azért van egy kis húsvéti hangulat és ezzel a képpel kívánok mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!

4 megjegyzés:

Tiffany-Andi írta...

Csilla! Ez olyan gáz!!!! Én is egy ilyen képet tettem a blogomba, és hasonló szöveget írtam!!! Pedig nem is olvastalak Téged!!! És most olyan,mintha majmoltalak volna!!! Pedig nem is!!! Nektek is nagyon szép Ünnepet!!!

Ildi írta...

Én is kívánok szép ünnepet Nektek!!!:)))
Andi, lécci ne majmold má' a barátnődet, jó?:))))))
Még szerencse, hogy nem volt időm, egy ugyan ilyen képet összehozni, ezért csak "szövegeltem" a blogomban!:) Már hárman lennénk..

batorba írta...

Jaj, ne izéljetek máááá...Ez volt a legegyszerübb itt a nagy rohanásban...szerintem mindenkinek ( mert másnál is láttam már ezt).:-))- Tehát én is utánoztam valakit.:-)) Közel sem ez a húsvéti hangulat a lakásban, de a teritővel és az Andy tulipános dolgaival úgy gondoltam, hogy szép kép!:-)))
Szóval a lényeg: hogy szerintem egyre jár az agyunk kereke.:-))) Legalábbis néha.:-)))

bemka írta...

Kedves Csilla!
Szeretném ha elfogadnál egy díjat.Nálam találod ha benézel hozzám.Megillet mert bátran belevágsz bármilyen technikába, lelkesen dolgozol, példás anyuka vagy és önzetlen , nem csak a barátokkal :))(lásd Picassa )
És ....Áldott Húsvéti Ünnepet !!!