B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 14., szerda

Két nem saját ötlet megvalósítva..:-))

Az óvodában jártunk ma délelőtt. Kicsit csodálkozok, hogy miért is??? Ti. A bölcsibe még szeptemberben tavaly be kellett íratni Bogit...mert ha mehetek vissza dolgozni, legyen a kiscsajnak is hová mennie.:-))) De ma be kellett íratni az oviba is!!!!:-)))Kicsit maradtunk is játszani a gyerekekkel. Én felszereltem magam "munkával", és vittem magammal drótokat meg bevonót, meg fogót, meg vágót....ti. gyártottam még tulipán alapokat. Idén tavasszal mindenki tulipot kap a szülinapjára és névnapjára. Na ez volt a bevezető:-)))
Szóval itt kaptam meg az óvónéniktől az első anyák napi projektet, amit ők csinálnak a szülőknek! Ötlet gyanánt kaptam meg...és közzéteszem, mert egyszerűen szép! És nagyobb gyerekkel is elkészíthető!

A másik megvalósítás viszont már a mi kezünk munkája Bogival. Ez egy szalagtartó doboz. Ti. hiába csavartam fel őket kartonra...lakik nálunk egy kis ördög, aki mindig hurcibálta ide-oda. Ezért mikor rátaláltam erre az ötletre..tudtam ezt nekünk kell. Ott lehet szebben volt megcsinálva, de én most csak ezt a papírt voltam hajlandó feláldozni a doboz bevonására.:-((( Majd ha ez szétmegy, akkor keresek egy másik szebb papírt. Ennél több szalagom van, de már félkészen lefotóztam...még most éjjel rakom bele a többit, mert Bogi csak eddig bírta türelemmel...és elkezdte megint széthordani a cuccost...ezért megvártam, amíg elalszik.

3 megjegyzés:

Ildi írta...

Mindkettő nagyon ötletes és könnyen kivitelezhető!!! Érdemes volt elmennetek!:))
A dobozban, belül nem kuszálódnak össze a szalagok? Vagy rekeszes? Nagyon klassz! Ügyik vagytok!:)

batorba írta...

Ildi! TE EGY ZSENI VAGY! Erre én nem is gondoltam, hogy rekeszelni is lehet....!!!!!
Én annak is örültem, hogy valaki kitalált helyettem egy ilyet, mert Bogi mindig vitte a szépen feltekert szalagokat......
Ez nagyon jó! Lehet holnap be is rekeszelem! !!! Köszönöm!!

Aranka írta...

Ugye mlyen jó a gyerekeknek oviba járni mikor ilyen ötletes óvónénik tanítják őket és felügyelnek rájuk!? Nekem is tetszik mindkét ötlet de a szalagos doboz tényleg nagyon ötletes.