B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 21., szerda

Még két apróság

Ahogy írtam is majdnem mindenkinek a családból és az ismerősök között is.... most van tavasszal a szülinapja, névnapja. Két unokaöcsém barátnői sem kivételek ez alól. Ők is mostanában ünneplik...ja majd május 2-án lesz egy közös családi grillezés. De én a nekik készített dolgaimat már előtte odaadom. És ezek készültek:
Színválasztásban nem volt gondom, mert Angi szereti a rózsaszínt. A "téma" pedig az unokaöcsém ötlete volt. Ő ugyanis mikor itt járt, akkor azt mondta, hogy csináljam meg a cicát....a zsepi tartó meg már jött hozzá automatikusan....mert ugye anyag van már felhalmozott állapotban!:-)))( AA-CLUB!!!! )

A tányért már korábban elkészitettem...és szántam is valakinek...Tiffany Andinak. de ő elkezdett tányérokat festeni és olyan szépek voltak, hogy nem mertem elküldeni az enyémet.:-))) NA de most meg kapóra jött, mert Enikő meg nagy süti készítő...és erre aztán lehet rakosgatni és kínálgatni. Csak mosogatógépben nem mosható. A zsepitartó meg itt is csak úgy jött. Itt viszont a másik unokaöcsém fejtette ki, hogy csak lila lehet, mert Eni ezt szereti. ( Barbara kettő!!!!:-))))

A zsepitartókról el kell mondjam, hogy ezek is..és a barátnőmnek készült narancssárga mintás is, már bélelve vannak a Rita bugyi neszi leírása alapján. Kicsit variálni kellett...de nagyon királyul lehet ezt is forgatni. És így a szép bélést látni, nem a varrást.:-)))
Láttam már ezt máshol is a neten, szépen körbe tűzve, zipp levarrva, díszitve ( bár a lilát már én is díszitettem kicsit - nagyon tetszett ez a fehér valami és csak 90,- volt métere) és természetesen a blokkos varrás is bemutatkozott már. Na azt nagyon jó lenne elérni egyszer, hogy olyan szépségeket tudjak gyártani.
Na és ezen okból kifolyólag a zacsitartó babám még mindig félkészen heverészik ( kivéve, ha Törpilla elragadja és cipeli )...és a blokkok varrásához kimosva, megszáradva hevernek az anyagok...már csak hozzá kellene fogni kivasalni és megvarrni őket!:-))) Na majd összekapom magam!!!:-)))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csudaszépek!!!:)

batorba írta...

Kedves Ancsa! Nagyon köszönöm a kommented...remélem a csajok is örülni fognak neki...:-)))

Ildi írta...

Te milyen ügyes vagy! És hogy jut időd ennyi mindenre, nem is értem!?