B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 6., kedd

Teszek-veszek, ténykedek

Mutogatok, ahogyan megígértem. Ezeket csináltam az utóbbi időben a teljesség igénye nélkül. És tudnátok mibe illetve mikbe vagyok belefogva??:-)))
Pipi és kacsa csak úgy dísznek a virágba...illetve a későbbiek folyamán Bogi és Barby befogta a bábszínházba...tehát haszna is lett.:-)))
Tulipán dísznek a húsvéti asztalra, de már ezek az anyáknapjára készültek a mamiknak.
Boginak a húsvéti nyuszi hozta ezt a kilincsre akasztható cicát, de már a kék párja félig ki van tömve Barbarának. ( És egy harmadik tömésre vár, mert az unokaöcsém barátnőjének a szülinapi ajándéka lesz április 26-ra.:-))) Nagyon előre vagyok máááá...:-)))
Egy kosárnyi sárga csibe várta a locsolkodókat..és azt hiszem osztatlan sikere volt, mert ugyan csak a családtagok kaptak, de mind elfogyott.:-)))
Készült egy pár hungarocell tojás is, de idő hiányában inkább csak kipróbálgattam az "AA" Club tagjaként felhalmozott anyagokat és szalagokat. Tavaly nagyon szép egységbe voltak a tojások...de tavaly az volt a locsoló ajándék.
A két kicsike sárga koszorómat is lekaptam ablakpucolás közben, mert másképpen nem ment. Mindig tükröződött a fotón az üveg. ( De ahogyan írtam emellett csináltam két nagy sárgát magamnak az ajóra és két pirosat a nagyiknak. No meg az első szobák ablakaira másfajta diszek kerültek, de azokat még nem tudtam lefényképezni. Azokat előregyártott és vásárolt filcekből fűztem fel szalagra.
És elkészült a Boglárka 2 éves szülinapi ajándéka is. Egy ajtóra akasztaható bábszínház. Silány munka, de mentségemre szóljon, hogy életem első nagyobb munkája az anyaggal. Én tudom, mi hibádzik, de azt hiszem nem csinálok belőle nagy ügyet, mert a csajok nagyon örültek neki...és ez többet ér mindennél nekem.:-))) Majd legközelebb jobb lesz.:-)))

És akkor így nézett ki a nappaliban felpuccolt asztalunk a locsolkodókra várva.
És ilyen lett a teraszon az asztalkánk.

Emellett még feldíszitettük az udvaron az ecetfánkat tojásokkal és szalagokkal. És természetesen megejtettük a tavaszi nagy takaritást, kocsonyfőzést, kivasaltam 80%-ban a vasaló kosaramból....és sorolhatnám. Azt hiszem elég termékeny voltam. És remélem maradok is.:-)))

8 megjegyzés:

Szegusz írta...

Nagyon ügyes vagy!!!
Ez a bábszínház....!!!!! Csak a lányaim meg ne lássák, mert nem tudom, hogy gyártanék ilyent... :))))

Szegusz írta...

Boginak boldog szülinapot!!!! (Majdnem elfelejtettem!) :))

bemka írta...

Te aztán kitettél magadért! Nagyon sokat alkottál és nagyon szépeket.
Isten éltesse Boglárkádat !

Tiffany-Andi írta...

Hűű, elmennék Hozzád locsolkodni :-))))
Gyönyörű az asztal, a bábszínház, a tulipán....minden! Nagyon ügyes vagy és "termékeny" mostanában!!! Úgy látszik ez a varrás-téma Neked nagyon bejött!!

tipikos írta...

Már a varrószakkörben is írtam, de ide is leírom!
Szenzációs vagy, annyira tetszik MINDEN!
Majd a tulipánt elmondod, hogyan készítetted?!:o)))
ÜGYI VAGY! Ilyen ember kell nekünk! Én támogatni foglak (ugye érted), remélem sikerül! Millió pusz

batorba írta...

Lányok nagyon köszönöm! Azt hiszem kiélveztem az egész készülődésnek minden percét...és jó volt látni, hogy örült mindenki...meg még fog is!
Andi! Tényleg benne vagyok most a varrásban, mert ez eddig sokkal nagyobb sikerélményt nyújt, mint bármi más! Maradt a többi technika is...de ez most jó!
Erika!
köszönöm!!!!!:-)))És én is remélem! :-))) Átküldöm a tulipánt emilkében, mert nagyon egyszerü és mutatós.

batorba írta...

Szegusz!
Ezt a bábszínházat sajna kézzel nem hiszem, hogy meg lehet varrni...??? Még géppel sem volt nekem egyszerü. Persze biztos, aki régen varr hamar elkészíti...pl. Tipikos.:-)))) De amúgy szerintem a gyerekek bárminek örülnek, még ha nem is tökéletes...és anya csinálta!!! De ha kell, elküldöm ennek a leirását is - Praktikában volt!!!

hekka írta...

Hát ez pazar! Gyönyörű a bábszínház, a húsvéti asztal teli ügyesen készített ajándékkal! :) Köszi, hogy neveztél a játékra! :)