B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 11., vasárnap

Varrógép + cicák

Tegnap hajnalban Boglárka riasztott bennünket fél 1-kor (éppen fél 12 körül feküdtem le.:-(( )...fél 4-kor végül felkeltünk mind a hárman..:-(((Persze a csajok 5 körül elaludtak...de én már nem akartam lefeküdni és elkezdtem varrni. Erre a varrógépem megadta magát egy varrás közben.:-((( Először átvizsgáltam én...de semmit nem tudtam tenni vele...majd jött a nővérem ... ő sem. Majd támadt egy jó ötletem és felhívtam egy ismerősömet, akik varrnak, hogy ajánljon már egy szerelőt. Olyan mákom volt!!!Még délután bele is fértem a programjába!

Gyerekek olyan a varrógépem, mintha kicserélték volna! Most már egyenesen varr, tud nagyon sok mindent!! Itt volt két órán keresztül az ember ( mondja nekem valaki azt, hogy egy pasi nem tud sokat beszélni:-))), de azt hiszem nagyon sokat tanultam tőle! ÉS! Megcsinálta a varrógép talpamat, így nem kell újjat venni, mert eddig a tesóméval varrtam!!! ( Bespórolt nekem X összeget! ) Nem volt húzós sem a szerelési díj! Szóval ha valakinek kell én csak ajánlani tudom!!!

No és ugyan X dologba vagyok belefogva..és minden félig kész, de ezeket a cicákat felrakom már - bár még nincs arcuk hímezve. Megmutizom. A hímzett arcu a Bogié...a kék a Barbyé...a többi meg ajándék a neszivel együtt.:-)

A cicáknak én most kötöttem egy masnit is a nyakába már nagy kínomban....

3 megjegyzés:

Rita írta...

nagyon ügyi vagy, és örülök hogy sikerült rendbe szedni a gépedet!!!!! Egy alapos szakember általi tisztitás már csodákat tud tenni! (én szétkapom a privileget meg a toyotát magam, az uj computerest viszont nem merem, azt bizony én is szerelöre fogom bizni).
Majd irok a szakkörös blogba a varrogépek otthoni karbantartásárol is, gondolom sokan nem mernek maguk hozzálátni.
A bordo cicmeg és a neszi nagyon elegantos!!! klasszak mind!

Ildi írta...

Húúúú, az az "ünneplős" macska nagyon tetszik! Valami világítós szemet rakj rá!:))) A többi is klassz, a nesziről nem is beszélve!!! Hogy mit tesz a kávé! Gyanítom, hogy csak azzal bírod a gyűrődést! Én sajna, nem élhetek vele.. Ezért aztán lelassulok!:(

Névtelen írta...

Nagyon klasszak a cicák!
A kislány nagyon rajong a cicákért, de én nem tudok ilyet készíteni.
Sablont küldenél-e?
Ha igen nagyon szépen köszönöm a nevében is.
vasutas12@gmail.com