B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 12., hétfő

Gyors szülinapi meglepi

Ma reggel a nagyobbik lánykám, mielőtt elment volna Tardosra - reggel 7-kor - szól, hogy "Jaja, anya! Timinek pénteken van a szülinapja!!!Elfelejtettem! Tudok neki valamit vinni??" Nem ütött meg a guta. De feltaláltam magam. Volt megvarrva egy maci, csak a szeme hiányzott ( milyen jó, hogy félkész termékek hányódnak a lakásban :-))))Még gyorsan zsugorfóliából készitettem neki a nyakába egy táblát, amibe belelukasztottam, hogy timi, meg odaírtam, hgy Boldog szülinapot: Barby....és már mehetett is!
Csajomnak ilyenkor azt mondom, hogy "Minden kívánságod így teljesüljön!":-)) A nyakamba borult és jól megszorongatott.:-)))
A táblácskát a nyakában, hiába próbáltam fotózni...csak ilyen sz....lett.:-((

6 megjegyzés:

Rita írta...

ilyenkor mindig örül a szivem...sikerült valamit átadnom Neked ami hasznos :-))))

batorba írta...

Jajaj! Nem győzök hálálkodni! Itt (Varrásnál) mindig van valami érdekes, ami valakinek örömet szerez!:-)))Amiket eddig csináltam, talán a dekopage, ami ilyen sikerélményes és van haszna....Sajnos a papir nem egy olyan jó ajándék!:-(( A gyöngyhöz meg nincs türelmem...:-((
Szóval: Köszönöm!

Ildi írta...

Ilyen, egy kreatív, "feltaláló" anyuci!:)
Én bajban lennék, mert nekem nincsenek talonban kész dolgaim, bár néha nagyon jó lenne!...

tipikos írta...

Csilla! Csodállak! Szívesen lennék a lányod! :O)))

Aranka írta...

Azt hittem csak én vagyok olyan, hogy több dolgot is készítek egyszerre, némelyik félkészen hever, nem sok kell a befejezéshez, és a kedvemtől függ mikor melyiket fejezem be.

batorba írta...

Aranka! Ha tudnád mikbe fogok bele? De egyszer mindegyik elkészül.:-)))Lehet nem a legjobb tulajdonság...de nem mindig köt le az az egy dolgo...muszáj közbe iktatnom másfajta tevékenységet is....és így maradnak "félkész "termékek a lakásban.:-))De azért ez is jó!
Tipikos! Nem vagyok én ilyen jó anyuka, ne akard kipróbálni. Csal az internet!:-))))
ildi! nekem sincsenek mindig ilyen dolgaim itthon. De mivel Barbara hajlamos az ilyenre, ezért mellette tényleg ötlet gazdának kell lenni.:-)))