B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. június 11., péntek

Ajándéklánc

A Latinka ajándékláncában megint benne vagyok nyakig. :-))) Én most Diától kaptam ajándékokat...és Adrinak küldök. ( záros határidőn belül.:-)))
Tegnap délután valamikor meg is érkezett a csomagom Diától. Nagy meglepetésben volt részem, mert a postás is később jött, mint szokott..és abszolut nem számítottam még rá.:-)))
Kaptam egy remek táskát, ami nagyon tetszik, mert kétszinű a füle!!!!:-))) Tök jó! És meg kell védenem, mert Barbarának kellene!!! ( Mostanában szereti/szeretné lenyúlni a dolgaimat.:-))) És aminek örülök, hogy végre nekem is lett egy zsepitartóm, meg egy neszim ( ami a tetejébe még keresztszemessel van díszitve)...ti. én eddig mindet elajándékoztam.:-(( Valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy itthon alig tudok valamit felmutatni a készitett dolgaim közül.:-(
És nem utolsósorban még kaptam teákat is, amiből már egyet el is fogyasztottam .....ebben a melegben nincs is jobb, mint egy kis forró tea! ( De ezt most komolyan gondolom...én sem hittem sokáig. ) Amúgy is szeretem a teát. Valamelyik nap hagyma teát főztem és átjött a szomszédasszonyom, megkínáltam...ízlett neki...és nem akarta elhinni, hogy ez hagymatea.:-))) Sokan nem tudják, hogy milyen jó...és még köhögéscsillapító hatása is van.:-)))

6 megjegyzés:

latinka írta...

Jó kis ajándékokat kaptál:)))

Tiffanylda írta...

Csatlakozom Latinka véleményéhez! Azon kívül, megkóstolnám azt a "finom" hagymateát!:( Mikor gyerek voltam, nekem is azt adtak köhögés ellen, de nagyon negatív élményként van az agyamban, mélyen... Talán még felnőttként is rádumáltak, igen, igen, már emlékszem! Na, akkor se változott a véleményem...Írd le a recit, próbálj meggyőzni!:)

batorba írta...

Latinka! Én is nagyon örülök nekik!

Drága Ildi! nincs recept.Egyszerüen a forró vízbe beleteszem a hagyma piros-tiszta hájét...áztatom benne vagy 10 percig...majd beízesítem jó sok citrommal és cukorral. SZerintem jó! De nem akarlak meggyőzni..!!:-)))

Dia írta...

itt is nagyon szívesen, sok szeretettel!

Tiffanylda írta...

Nekem olyan recim van, hogy egész hagymát kell megfőzni mindenestül és szó nincs ízesítésről!!!:(
Lehet, hogy kipróbálom! És ha nem köhögök, akkor is lehet, csak úgy?:))) Élvezkedésiből? Kipróbálom! Ja, gyomorfekélyre is jó esetleg? Vagy ellenjavallt, mert tudnom kell!:)

batorba írta...

Nem tudom, hogy gyomorfekélyre ellenjavallt-e??!!!Én azt tudom csak, hogy előnyben részesítem a természetes patikát.:-))) Homeopátiás készitményeket és elsősorban a gyógynövényeket próbálom alkalmazni...csak akkor megyek orvoshoz, ha muszáj.És szerintem a hagymateát akkor is meg lehet inni, ha nem kell...olyan mint egy gyümölcstea. Szép a szine, és a hatóanyagok benne vannak. Frissen nincs semmi utóíze, ha kicsit áll vagy túl sokáig főzik...akkor előfordulhat, hogy kicsit kesernyés...de szerintem belefér.:-)))