B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. június 10., csütörtök

Zeneiskolás tulipánok

Barbarának ma van a Zeneiskolában az évzárója. Ez még egy pár nappal ezelőtt úgy volt ( szerintem ), hogy pénteken lesz...és én nagyon nyugisan csináltam a tulipánokat....azaz még csak tegnap szabtam ki őket, a leveleket ugyan már korábban, a drótok meg már be voltak tekerve....Erre tegnap este Barbara 10-kor mondja, hogy holnap lesz az évzáró, de nem tudja az időpontot...:-((( Totál kétségbeestem...és majdnem letettem a tervemről. Két tanárnénije van, és egy-egy 7 szálas csokrocskát szerettem volna. Aztán ma valahogy sikerült úgy osztogatnom az időmet, hogy csak készen lettem velük.:-)))
Őszintén szólva mindezek ellenére magukkal a tulipánokkal nagyon meg vagyok elégedve. Fogalmam sincs milyen anygot vettem, de nagyn hálás volt...És most leírom ide magamnak a méretét, mert ez elég jó méret. Nem túl nagy fejű, de nem is kicsi. (Kisebb, mint egy igazi...de olyan pofás.) Tehát a méret 9*12 cm varásráhagyással együtt.
Sajna a színeket a fényképe nem adja olyan szépen vissza...:-((( Nagyon szép élénk narancssárga és citromsárga és piros....



És akkor megyek és folytatom a tulipánok varrását, mert összesen 45 db-ot szabtam ki...majdnem mindnek van gazdija...és remélem egy jó pár most marad nekem is a vázámban...mert az eddigiekből nekem sosem maradt.:-))))

1 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Leírnád a tulipán receptjét? Nem szedném szét, amit Tőled kaptam!:( Köszi!:)